Z7_3OKIGJ82O83I6062L3LNP5QOP0
Z7_3OKIGJ82O83I6062L3LNP5QOP2

Agregació i visualització de tots els teus comptes internacionals

El servei de One Trade Multinacionals et permet l'agregació i visualització en línia, i també la descàrrega d'extractes dels teus comptes d'empresa al Grup Santander a escala nacional i internacional. A més, el servei permet la recepció i descàrrega d'extractes en format MT940 de SWIFT de comptes d'altres bancs.

Organitza la teva cartera de comptes internacionals de manera econòmica i pràctica amb la tecnologia més avançada del mercat, ja que només hauràs d'entrar a la teva Banca en Línia. Sense necessitat d'accedir a altres banques electròniques ni d'introduir claus addicionals.

Com funciona One Trade Multinacionals?

Comptes al Grup Santander

L'empresa matriu signa un contracte digitalitzat a la teva sessió de Banca en Línia i Santander sol·licita a la filial en destinació autorització per poder visualitzar la informació. L'autorització local i les de la resta de geografies permeten activar el servei de visualització en temps real de la informació del teu compte Santander en un altre país.

Comptes d'altres bancs

Per a la recepció de comptes d'altres bancs has d'iniciar el procés d'activació a l'altre banc i has d'indicar les dades de destinació de la informació i la periodicitat. Santander et permetrà descarregar i visualitzar aquesta informació.


Una vegada activat el servei, un usuari administrador podrà decidir qui, a escala local, pot visualitzar els comptes de la resta de geografies.

Com puc activar el servei d'agregació de comptes bancaris?

Posa't en contacte amb el teu gestor o la teva oficina i sol·licita l'activació del servei.

Hauràs de proporcionar dades concretes dels comptes que vulguis incloure, com ara: nom d'empresa, identificació fiscal a l'altre país, nombre de comptes bancaris i apoderats.

Una vegada realitzada la sol·licitud, carregarem el contracte a la teva bústia, a l'apartat de contractes. Signa'l i s'iniciarà el procés de contractació per activar el servei.

Com puc accedir al servei One Trade Multinacionals?

Per accedir al servei, des de la teva sessió de Banca en Línia, prem “Comerç exterior” i després “Anar a comptes One Trade Multinacionals”:

visualizacion de cuentas bancarias en one trade multinacionales

Des d'aquest moment podràs visualitzar tots els teus comptes internacionals a la teva posició global:

acceder al agregador financiero one trade

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Z7_3OKIGJ82O83I6062L3LNP5QOP3
Z7_3OKIGJ82O83I6062L3LNP5QO52

Et pot interessar

×
${loading}
×