QUÈ M’OFEREIX?

Especialistes en comerç exterior al teu abast

Comptes amb un equip d'especialistes, presents en tot el territori a través de la teva oficina i també per telèfon (Centre de Negoci Internacional), que t'ajudaran amb la gestió dels teus cobraments i pagaments, finançament internacional i les solucions en divisa.

A més, tindràs suport expert per treure el màxim profit de l'oferta no financera de Santander, perquè puguis portar el teu negoci més enllà.

Quins serveis t'ofereixen els especialistes en negoci internacional?

  • Atenció personalitzada per part d'un especialista que atendrà els teus dubtes i necessitats particulars i que també t'orientarà per fer les teves importacions i exportacions en més de 150 països.
  • Bolcats en ajudar-te i informar-te dels productes i serveis financers específics per cobrir totes les necessitats de cobraments i pagaments, finançament, garanties i solucions en divisa del teu negoci en el procés d'internacionalització, des de les solucions més senzilles fins a les més sofisticades, com ara l'operativa documentària.
  • Suport per impulsar els teus projectes d'establiment i inversió a l'exterior, a més d'accés gratuït a eines per a la internacionalització: Portal Santander Trade, Trade Club Alliance, International Desk, etc.
  • Acompanyament en la gestió digital que Banco Santander posa a disposició dels clients per permetre una operativa en línia àgil i simple en el seu dia a dia, amb més autonomia i horaris ampliats.
  • Formació i trobades presencials i en línia sobre temes d'interès per a l'expansió de les pimes.
  • Disponibilitat per telèfon en el Centre de Negoci Internacional en horari ininterromput de dilluns a dijous de 9:00 a 18:30 hores i els divendres de 8:30 a 15:00 hores.
  • I molt més!

Com contactar amb el teu especialista en negoci internacional?

Estem a prop teu! Posa't en contacte amb el teu especialista en negoci internacional a la teva oficina més propera, o per telèfon 900 500 068 (Centre de Negoci Internacional).


Parlem?

Si vols més informació, deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

×
${loading}
×