Z7_3OKIGJ82O0P6D0Q99MVQBNIT86
Z7_3OKIGJ82O0P6D0Q99MVQBNIT85

Seleccionem fons per a vostè

Banco Santander és pioner en la comercialització de fons de gestores internacionals i oferim la possibilitat de contractar més de 18.000 fons d’inversió, tant estatals com internacionals, de les gestores de reconegut prestigi.

El nostre servei de Banca Privada fa una selecció de fons1 per categoria a través de l’anàlisi de paràmetres com les rendibilitats històriques, les estratègies d’inversió, la volatilitat o el patrimoni.

Aquesta selecció de Fons Santander Private Banking és accessible exclusivament per als nostres clients des la Banca en línia, una plataforma en què, a més, trobareu dades de rendibilitats obtingudes, política d’inversió o nivell de risc per a cada fons seleccionat.

Avantatges 

El nostre equip d’especialistes analitza un univers de més de 18.000 fons d’inversió de les gestores de gran prestigi d’àmbit internacional per crear la nostra selecció. 

Per elaborar aquesta selecció, els especialistes apliquen criteris qualitatius i quantitatius. D’una banda, s’estudien les dades estadístiques que permeten discriminar uns fons d’altres segons el risc, la rendibilitat i la consistència. D’altra banda, es determina quins fons formen part d’universos comparables i s’estudien tant les capacitats dels equips de gestió com la transparència, el control i les garanties de solvència que s’apliquen. 

Accedir a aquesta selecció de fons us permetrà:

  • Conèixer els productes que, segons els criteris dels nostres experts, han estat seleccionats en cada categoria. 
  • Disposar d’un ventall d’opcions adaptat a les possibilitats dels mercats per aprofitar els cicles econòmics gràcies a l’anàlisi permanent dels nostres experts.

Més informació

Si en voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del

915 123 123

Z7_3OKIGJ82O0P6D0Q99MVQBNIT87
Z7_3OKIGJ82O0P6D0Q99MVQBNITO4
Z7_3OKIGJ82O8NCC0Q50LBKTM5I02

Et pot interessar

×
${loading}
×