Z7_3OKIGJ82O83Q50Q9UQM3OFLHG1
Z7_3OKIGJ82O83Q50Q9UQM3OFLHG3

La tranquil·litat de disposar del millor aliat

Cada client disposa d’un banquer privat. Un expert en mercats i productes financers, que rep formació financera i fiscal contínua i té la certificació d’“Assessor Financer Europeu”, que acredita que posseeix les habilitats i els coneixements financers que exigeix l’European Financial Planning Association.

Avantatges de tenir un banquer privat

Un banquer privat us ofereix la seguretat de ser el vostre millor aliat. Un expert que us dedicarà el temps necessari per definir el vostre perfil inversor segons els vostres coneixements, experiència, situació patrimonial i objectius d’inversió.

Amb aquesta forma de treball com a guia i amb el suport de mitjans tècnics i humans exclusius, disposar d’un banquer us permetrà:

  • Determinar el vostre perfil d’inversió i establir els objectius que voleu assolir.
  • Comptar amb el criteri expert per combinar els productes seleccionats d’acord amb els vostres objectius d’inversió, i la possibilitat d’accedir a simulacions en funció del nivell de risc i liquiditat.
  • Disposar de solucions per a totes les vostres necessitats: des de la sol·licitud d’una hipoteca fins a la planificació fiscal.

Per ajudar-vos en la presa de decisions, el vostre banquer privat podrà generar un document amb la simulació de la inversió que vulgueu fer perquè analitzeu el canvi de la vostra cartera respecte a la situació de partida.

Com es contracta

Quan accediu al servei de Banca Privada disposareu de manera immediata del vostre banquer privat o agent dedicat. Si en voleu més informació, visiteu l’oficina Santander Private Banking (PDF 34.5 KB) més propera.

Més informació

Si en voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del

915 123 123

Z7_3OKIGJ82O8K440QPV9TKPP9E37

Et pot interessar

×
${loading}
×