Z7_3OKIGJ82OONB50Q910PFHCH3B7
Z7_3OKIGJ82OONB50Q910PFHCH3R4

Un model de gestió de client de reconegut prestigi

El model d’assessorament i gestió del client del nostre servei de Banca Privada ha estat reconegut i avalat per nombroses entitats i publicacions de prestigi d’àmbit internacional.

Euromoney

Premi a la millor banca privada a Espanya 2019, 2020 i 2021.

El 2020 s’ha dut a terme la 17a Enquesta de Banca Privada i Gestió de Patrimonis d’Euromoney. L’enquesta cobreix 16 categories diferents de productes i clients d’àmbit global i regional, i té resultats de classificació a 50 països. Aquest any, hi han participat més de 2.000 banquers privats, en què s’han triat les millors entitats de cada categoria. Banco Santander ha estat reconegut, per segon any consecutiu, amb aquest premi.

The Banker

La prestigiosa revista The Banker, del grup Financial Times, ha reconegut Santander Private Banking com el millor banc privat el 2017 i el 2018.

Per a aquesta declaració, The Banker analitza la tasca dels bancs segons diversos paràmetres:

  • Evolució: té en compte criteris com el creixement del banc, el progrés dels seus plans estratègics i els seus resultats.
  • Gestió: l’anàlisi té en compte tant la relació amb els seus clients com l’assignació d’actius i l’estratègia dels seus productes financers.
  • Gestió de riscos: examina la manera com els bancs gestionen els riscos inherents als seus productes.

Global Finance

La revista financera Global Finance també ha reconegut Santander Private Banking com el millor banc privat del 2019 i 2021.

  • Millor atenció. La prestigiosa publicació reconeix els bancs que atenen millor les necessitats especialitzades de les persones d’elevat patrimoni en el seu afany per millorar-ne, preservar-ne i transmetre’n la riquesa.
  • Més valorades. Els guanyadors dels premis Private Bank Awards no sempre coincideixen amb les entitats financeres més grans. Global Finance premia les millors entitats, les entitats més valorades pels clients.

AENOR

Banco Santander s’ha convertit en la primera entitat a Espanya que obté el certificat AENOR d’assessorament en gestió del patrimoni personal per al segment de clients de banca privada.

  • Generar transparència. Aquesta certificació és un assoliment important que ens ajuda a consolidar el nostre model, generar transparència i consolidar-nos com la millor Banca Privada d’Espanya.
  • Acreditació de l’excel·lència. El segell d’AENOR acredita l’excel·lent qualitat en els serveis prestats als clients, el compromís de la Direcció, així com l’alta especialització dels banquers i el seu comportament ètic i responsable.
  • Satisfer les expectatives. Aquesta certificació ens permet reunir les competències i l’experiència requerides per satisfer les expectatives dels clients en un marc de servei integral, treballant de manera conjunta amb la xarxa universal, les empreses i la resta de canals, per cobrir totes les necessitats, des de les més transaccionals fins als serveis més sofisticats que els nostres clients demanen.
  • Som els primers. Banco Santander ha estat la primera entitat a aconseguir la certificació AENOR d’assessorament en gestió del patrimoni personal per a Banca Privada, un reconeixement que cal revalidar cada any.

Més informació

Si en voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del

915 123 123

Z7_3OKIGJ82O8K440QPV9TKPP5EK2

Et pot interessar

×
${loading}
×