Z7_3OKIGJ82O83Q50Q9UQM3OF5PM0
Z7_3OKIGJ82O83Q50Q9UQM3OF5PM2

Perquè gaudiu del vostre temps

Des de Banco Santander posem a la vostra disposició un banquer privat que compta amb el suport d’un equip d’experts en diferents àrees per completar la gestió global del vostre patrimoni.

Els nostres experts en mercats s’encarregaran de dissenyar estratègies financeres a la vostra mida a través del vostre banquer privat. A més, disposareu de serveis de valor afegit* i complementaris a les vostres inversions, com poden ser planificació patrimonial, corporate, immobiliaris o assessorament en art.

Avantatges del nostre equip d’especialistes en serveis de valor afegit

  • Planificació patrimonial. A través dels nostres experts, us oferirem les alternatives que puguin ser més eficients i amb un impacte fiscal més baix i us proposarem una planificació patrimonial i intergeneracional adequada per al futur dels vostres éssers estimats, sens perjudici de la necessitat de disposar dels vostres assessors fiscals.
  • Servei Immobiliari. Els nostres experts us ajudaran a definir i executar una estratègia d’inversió en immobles, tant a Espanya com a l’estranger.
  • Assessorament en art. Mitjançant l’ajuda dels nostres especialistes, tindreu accés a oportunitats de compra i venda a través de col·leccionistes privats, artistes emergents, galeries d’art a tot el món i due dilligence en cada compra o venda potencial.

Més informació

Si en voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del

915 123 123

Z7_3OKIGJ82O83Q50Q9UQM3OF5PM1
Z7_3OKIGJ82O8K440QPV9TKPPPIO5

Et pot interessar

×
${loading}
×