Voleu parlar?

915 123 123, les 24 hores del dia.

Teniu una emergència?

Si us han robat la targeta, l’heu perdut o estan fent servir de manera fraudulenta les vostres claus digitals, informeu-vos-en aquí.

Teniu algun dubte?

Entreu aquí i trobeu resposta a les preguntes més freqüents amb la nostra ajuda en línia disponible les 24 hores del dia.

Voleu xatejar?

Com a client de Banca Privada Santander podeu accedir al nostre xat en línia des de l’app Santander o des de la vostra Banca en línia.

DIGILOSOFÍA

Si també penseu que primer són les persones i després tota la resta, i que ser digital no és un fi, sinó un mitjà, aleshores estem connectats. Quan vulgueu. Com vulgueu. On vulgueu.

Aconseguiu les vostre claus

Banca en línia, gaudiu del vostre banc sigui on sigui

Accediu als vostres comptes i targetes i opereu-hi des de qualsevol dispositiu mòbil. Sense cues ni horaris. Sou qui decidiu com, quan i on relacionar-vos amb el vostre banc.

Aconseguiu les vostre claus

Entreu a la vostra Banca en línia

Feu les vostres operacions del dia a dia

Consulteu els vostres productes i el balanç de despeses i ingressos, envieu diners a un altre compte, apagueu o enceneu les vostres targetes, signeu propostes d’inversió i molt més.

Entreu a la vostra Banca en línia

Gestioneu les vostres inversions

Santander Orienta analitza el vostre perfil inversor i us ofereix informació sobre els productes que hi encaixen millor: fons, plans, valors, renda variable, ETF i warrants...

I altres serveis

Feu simulacions i compareu diferents productes d’inversió, rebeu alertes sobre els productes que us interessin i consulteu la situació dels mercats.

Us pot interessar

×
${loading}
×