Z7_3OKIGJ82O0P6D0Q99MVQBNIPQ4
Z7_3OKIGJ82O0P6D0Q99MVQBNIPQ6

La informació precisa gràcies als nostres experts

Disposeu de la visió estratègica de l’equip de professionals especialitzats de Santander Private Banking, que destacarà els aspectes clau per gestionar el vostre patrimoni.

Avantatges

Atès com n’és d’important conèixer i entendre els esdeveniments que impacten en les vostres inversions, el Servei d’Informació de Mercats us proporcionarà les dades rellevants per estar al dia del que té lloc als mercats i de com això afecta les vostres inversions.

L’equip d’experts que teniu a la vostra disposició us farà arribar els documents següents:

  • Informe setmanal d’estratègia: aquest document recull una perspectiva macroeconòmica i un comentari sobre l’evolució dels diferents mercats al llarg de la setmana anterior. Inclou un resum de les magnituds macroeconòmiques principals, un comentari de fons sobre l’efecte del mercat sobre les inversions, les claus de la setmana i recomanacions de posicionament.
  • Informe mensual d’estratègia: aquesta anàlisi ofereix una visió macroeconòmica àmplia sobre diferents països i zones geogràfiques i el posicionament en les diferents categories d’actiu a llarg termini.
  • Nota especial de mercats: rebreu comentaris dels nostres analistes sobre situacions o esdeveniments especials que s’hagin produït.

Més informació

Si en voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del

915 123 123

Z7_3OKIGJ82O8NCC0Q50LBKTM5GF7

Et pot interessar

×
${loading}
×