Z7_3OKIGJ82OOTTC0QP49MQPI7JI5
Z7_3OKIGJ82OOTTC0QP49MQPI7JI7

Avís de seguretat per transferències rebudes

Aquestes són les possibles formes en què es pot produir aquest frau en línia:

  • Quan accedeixes a la banca en línia, reps un avís en què et fan creure que has rebut una transferència al teu compte per error.
  • El missatge et convida a fer una devolució dels diners suposadament ingressats.
  • Quan cliques l’enllaç per fer la suposada devolució, s’executa una transferència il·legítima amb càrrec al teu compte.


QUÈ HE DE FER PER EVITAR-HO?

Si has vist el missatge fraudulent quan has entrat a la banca en línia, és perquè tens un programa maliciós al teu ordinador que està falsificant la pàgina del Santander: és a dir, el recurs afectat és el teu dispositiu, no la banca en línia.
Per aquest motiu, és important que mantinguis actualitzat el sistema operatiu dels teus equips informàtics i que disposis d’un bon antivirus, igualment actualitzat. Això t’ajudarà a protegir els teus dispositius quan naveguis per Internet.

Però a més, per evitar aquestes circumstàncies en el futur, et recomanem que baixis i instal·lis el programa de seguretat Trusteer Rapport. Per ser client del Santander, baixar-lo és gratuït i et proporcionarà una capa de seguretat addicional perquè puguis fer servir la Banca en línia del Santander amb més protecció: Trusteer Rapport detecta els possibles atacs i elimina automàticament els virus o programes maliciosos del teu ordinador. En tens més informació aquí.

Si has clicat l’enllaç fraudulent, et recomanem que, a més, canviïs les teves claus d’accés a la banca en línia per evitar que et puguin suplantar en cas que hagin aconseguit capturar-les.

Per aprendre a protegir la teva informació i els teus comptes, segueix els nostres consells de seguretat en línia a Facebook o Twitter o visita aquesta pàgina amb informació útil.

Si tens dubtes, posa’t en contacte amb la Superlínia i t’ajudarem: 915 123 123.

Z7_3OKIGJ82O8K440Q5KABB8MV115
Z7_3OKIGJ82OOTTC0QP49MQPI7JA7

Et pot interessar

×
${loading}
×