Z7_3OKIGJ82OOTTC0QP49MQPI7AD6
Z7_3OKIGJ82OOTTC0QP49MQPI7AD5

Què és IBM Trusteer Rapport?

Des del Santander volem protegir els teus comptes davant els possibles atacs virtuals i, per això, posem a la teva disposició el programari IBM Trusteer Rapport. Es tracta d’un programa gratuït que et proporciona una capa de seguretat addicional perquè naveguis amb més protecció.

Com funciona?

El programari d’IBM Trusteer Rapport elimina automàticament els virus o programes maliciosos del teu ordinador quan en detecta els possibles riscos. D’aquesta manera, garantim que la teva informació i les teves comptes financers estiguin més protegides.

Per què hauria d’instal·lar el programari de seguretat?

Tot i que la Banca Digital de Banco Santander disposa de totes les mesures de seguretat necessàries, hi ha cibercriminals que desenvolupen tècniques per fer-se amb la teva informació personal i intentar-te robar els diners. De fet, la majoria dels fraus financers procedeixen de casos de suplantació d’identitat, ja que es fan amb dades com les claus d’accés a la Banca en línia, per exemple.

Els mètodes emprats per aquests delinqüents són cada vegada més sofisticats i evolucionen amb molta rapidesa. Per aquest motiu, de vegades, la protecció antivirus és escassa per detectar els possibles riscos.

Si bé Banco Santander fa servir els sistemes de seguretat més avançats amb l’objectiu de protegir els teus comptes i la informació personal, pot ser que els atacs de virus o programes maliciosos vagin directes al teu dispositiu, de manera que l’accés a la teva Banca en línia estigui compromès.

Z7_3OKIGJ82OOTTC0QP49MQPI7AD7
Z7_3OKIGJ82O06V60QTOC6JBGP3S0

Com puc descarregar el programari de seguretat?

Si vols instal·lar IBM Trusteer Rapport al teu equip, tan sols has de fer clic al botó “Baixa”. Automàticament es descarregarà al teu ordinador l’arxiu RapportSetup.exe. Obre’l per continuar la instal·lació.

Z7_3OKIGJ82OOTTC0QP49MQPI7AT5

Et pot interessar

×
${loading}
×