Z7_3OKIGJ82OGFAE06GJ08UQ92JL7
Z7_3OKIGJ82OGFAE06GJ08UQ92JD4

Aconsegueix una hipoteca verda perquè la teva casa sigui més sostenible

Des de Banco Santander premiem l'aposta per la sostenibilitat i la cura del medi ambient amb una oferta d'hipoteques verdes que bonifiquen el tipus d'interès per la compra d'habitatges sostenibles. A més, si estàs interessat a rehabilitar el teu habitatge per a fer-la sostenible, o si la garantia de la teva hipoteca és una immoble sostenible també podràs obtenir bonificacions en el preu del teu préstec hipotecari.

Si el teu nou habitatge està qualificada com a eficient energèticament en consum i emissions, és a dir, compta amb un certificat d'eficiència energètica categoria A o B, o certificat d'habitatge sostenible emès per BREEAM Excellent o superior, LLEGIU Gold o superior o PASSIVE HOUSE, t'aplicarem una bonificació en el tipus d'interès del 0,10% sobre el tipus d'interès nominal durant tota la vida del préstec.

Per fer-ho, només has d'aportar al Banc un Certificat d'Eficiència Energètica de l'immoble objecte d'hipoteca en què hi consti alguna de les categories esmentades.

Quan compres un habitatge eficient no només contribueixes a millorar el planeta, sinó que, a més, estalviaràs a les factures d'energia i reduiràs l'impacte de la teva petjada de carboni a l'ambient. Si avui el teu habitatge no és prou eficient, recorda que podràs realitzar obres de rehabilitació per a aconseguir millorar l'eficiència energètica. Accedeix al nostre simulador d'eficiència energètica i calcula l'eficiència energètica que podries assolir en els projectes de la teva llar.

Consulta la nostra gamma d'hipoteques i tria la que més s'ajusti a les teves necessitats, sempre amb la garantia que pots ser encara més sostenible.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Z7_3OKIGJ82OGFAE06GJ08UQ92JD6

Coneix la nostra oferta d'hipoteques verdes

Hipoteca Mixta Bonificada

Amb una quota fixa a l'inici del préstec hipotecari i després variable segons l'euríbor.

Icon / Plus Created with Sketch.

Hipoteca Variable Bonificada

Amb un tipus d'interès que podrà pujar o baixar segons els canvis de l'euríbor.

Icon / Plus Created with Sketch.

Hipoteca Jove

Una oportunitat de finançar fins al 95% del valor de taxació o compravenda (el que sigui menor) en 30 anys.

Icon / Plus Created with Sketch.

Altres Finalitats

Un préstec per a reformar la teva llar, finançar el pagament de tributs o pagar els teus estudis.

Icon / Plus Created with Sketch.

Z7_3OKIGJ82O84F106GF4TF6O3HF4

Hipoteques verdes

Z7_3OKIGJ82OGFAE06GJ08UQ92JD5
Z7_3OKIGJ82OGFAE06GJ08UQ92JD7

Et pot interessar

×
${loading}
×