Com les nostres targetes són sostenibles?

En el nostre compromís amb la banca sostenible i responsable, enfocat a donar suport a la transició ecològica del banc, per al 2025 totes les targetes de dèbit, crèdit i prepagament a Polònia, Portugal, Espanya i Regne Unit estiguin fabricades amb materials sostenibles, com ara el PVC reciclat.

  • PVC reciclat
    Es fa servir menys energia que per a les de plàstic, el canvi a les targetes ecològiques evitarà l'emissió de més de 1.000 tones de CO2 l'any, la qual cosa equival al consum d'energia de prop de 1.000 llars¹. També reduirem l'ús de plàstic en 60 tones anuals quan s'hagi completat el procés, que va començar fa gairebé dos anys.

    En un exercici de responsabilitat, les nostres targetes inclouen una osca en la part inferior per a facilitar l'accessibilitat a les persones amb discapacitat visual.

Recicla les teves targetes velles

Sabies que les targetes es consideren un residu electrònic i necessiten un reciclatge especial? Si la teva targeta ha caducat o si has decidit cancel·lar-la, pots adreçar-te a un caixer automàtic Santander i introduir-la. Nosaltres ens encarreguem de recollir-la del caixer automàtic i de tractar-la separant els components elèctrics del PVC per donar-li una nova vida, creant mobiliari urbà amb tot el PVC que reciclem. A més, la teva targeta nova Santander és de materials sostenibles! Gràcies per ajudar-nos a tenir cura del medi ambient.

Parlem?

Si tens algun dubte o en vols saber més, truca’ns al

915 123 123

Targetes sostenibles

Et pot interessar

×
${loading}
×