Z7_3OKIGJ82OO3RD06GQ14CMFICQ5
Z7_3OKIGJ82OO3RD06GQ14CMFEI95

Què és la petjada de carboni en una empresa?

La petjada de carboni és el total de les emissions generades de manera directa o indirecta per una persona, organització, esdeveniment o producte. Tots els dies, amb la seva activitat, les empreses generen emissions de gasos d'efecte hivernacle que s'acumulen a l'atmosfera i són responsables del canvi climàtic.

Com es calcula?

Coneix i compensa de manera fàcil i ràpida la petjada de carboni de la teva empresa gràcies a l'aliança que hem fet amb Global Factor.

Si ets una empresa compromesa amb el canvi climàtic i la sostenibilitat, t'ajudem amb l'eina Go CO2 neutral, amb la qual podràs:

  • Calcular la teva petjada de carboni: go CO2 neutral permet calcular la petjada de carboni de l'activitat de la teva empresa de manera senzilla, expressades en tones de CO2 equivalent.
  • Compensar la teva petjada de carboni: go CO2 permet compensar la petjada de carboni de l'activitat de la teva empresa. Una vegada que coneguis les emissions que genera la seva activitat, l'eina permet compensar-les en el projecte que triïs. En cada projecte t'indiquem quant et costaria compensar cada tona de CO2 (euros/tona). Pots compensar tantes tones com vulguis, independentment de la petjada total calculada.

Com pots reduir la petjada de carboni de la teva empresa?

  1. Introdueix les dades de l'activitat i go CO2 neutral en calcula directament les emissions. Les dades de l'activitat sol·licitades les pot identificar fàcilment qualsevol empresa.
  2. Tria el projecte per a la compensació de les emissions. Són projectes garantits i reconeguts sota el marc dels Mecanismes de desenvolupament net (MDN) de l'ONU Canvi climàtic que contribueixen a aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides.
  3. Paga la quantia necessària per compensar les emissions de la teva empresa a través del TPV virtual. Automàticament, la plataforma generarà un certificat que garanteix l'execució de l'operació de compensació.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Z7_3OKIGJ82OO3RD06GQ14CMFIC65
Z7_3OKIGJ82OO3RD06GQ14CMFIC67
Z7_3OKIGJ82OO3RD06GQ14CMFIC34

Et pot interessar

×
${loading}
×