Z7_3OKIGJ82OO4H00QPPAPCID9U72

Què és lísing?

It is a financial lease with the option to buy fixed assets, capital resources, items of transport, equipment, etc. for the self-employed and entrepreneurs.
The owner of the good is the Bank, who at the customer's request, buys it from the supplier chosen by the customer and at the price agreed to between them.
The leasing contract includes an option to purchase the good upon maturity normally for the price of one instalment.

Quins són els beneficis del lísing?

  • Avantatges fiscals: l’IVA de les quotes és deduïble segons la fiscalitat del client, permet una amortització accelerada del bé en l’impost de societats o IRPF i una deducció d’interessos del 100% com a despesa financera. A més, amb lísing immobiliari, en gairebé tots els casos, el client s’estalvia l’AJD o l’ITP de la compravenda, la qual cosa pot suposar fins a un 7% de la inversió.
  • Avantatges econòmics: ofereix la possibilitat de finançar fins al 100% del preu de compra, a més de poder sol·licitar estructures “a mida” com: primeres quotes elevades, creixents, decreixents o cícliques. L’efecte financer/fiscal del lísing genera estalvis davant altres formes de finançament, que varien depenent de la situació fiscal del client i del tipus de bé.

Quins tipus de lísing hi ha?

  • Lísing mobiliari: per finançar béns d’equipament: maquinària, elements de transport, instal·lacions, mobiliari d’oficina, etc.
  • Lísing immobiliari: per finançar tota mena d’immobles destinats al desenvolupament de l’activitat, magatzems, locals comercials i oficines, inclosos immobles en construcció.
  • Lísing d’importació: permet finançar equips productius adquirits a l’estranger, i inclou certes gestions de les quals es pot ocupar el banc: pagaments a l’estranger, liquidació de l’IVA o IGIC, declaracions per la importació (INTRASTAT), etc.
Z7_3OKIGJ82OO4H00QPPAPCID9U73

Et pot interessar

×
${loading}
×