Z7_3OKIGJ82OGGDE0Q934NT3PKUI1
Z7_3OKIGJ82OGGDE0Q934NT3PKUI3

Facilita el pagament al teu negoci a clients estrangers

Volem que al teu negoci no hi hagi fronteres per entendre els teus clients estrangers. Per això, amb el Servei Multidivisa DCC1 del teu TPV Getnet podran pagar en la seva moneda d’origen de manera ràpida i senzilla. Perquè vendre sigui més fàcil, independentment de l’idioma.


Avantatges del Servei Multidivisa del teu TPV Getnet

Per a tu:

 • Guanya ingressos addicionals.1 Podràs rebre una bonificació econòmica si el teu negoci rep un gran nombre de clients estrangers.
 • Acceptaràs pagaments en diferents monedes i tindràs la màxima acceptació de divises. Coneix la llista de divises - (PDF 7 MB).
 • Molt senzill d’oferir. El TPV Getnet detecta automàticament la possibilitat d’aplicar el Servei Multidivisa DCC en les targetes internacionals.
 • És gratuït i transparent per a tu, perquè sempre rebràs l’import en euros.
 • Ofereix un servei més complet i personalitzat i millora l’experiència dels teus clients.

Per als teus clients:

 • Tindran la tranquil·litat de saber l’import de la compra en la seva divisa i en euros.
 • A la pantalla del TPV Getnet veuran el tipus de canvi actualitzat diàriament i podran pagar en la seva moneda de manera transparent. D’aquesta manera, l’import exacte es correspondrà amb el que veurà en l’extracte de la seva targeta, i així s’evitaran sorpreses de rebre càrrecs que no esperaven.
 • A més, si viatgen per negocis podran liquidar les seves despeses immediatament, d’una manera més àgil i sense necessitat d’esperar el càrrec a la targeta.

Com funciona?

 1. Recorda al teu client que té la possibilitat de pagar en la seva moneda d’origen.
 2. Quan s’introdueix la targeta internacional al TPV Getnet , aquest la reconeix automàticament. Ensenya al teu client la pantalla del TPV Getnet amb el preu en les dues monedes.
 3. El client comprova l’import en les dues divises i tria en quina vol pagar. Recorda que sempre és el client final qui ha d’acceptar la conversió de la moneda al TPV Getnet, i no l’establiment.
 4. Si el client estranger accepta pagar en la seva moneda d’origen, aquest serà el preu que veurà a l’extracte bancari. Sense sorpreses.


Parlem?

Si en vols més informació, deixa’ns les teves dades en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Z7_3OKIGJ82OGGDE0Q934NT3PKUA0

Servei Multidivisa

Z7_3OKIGJ82O8K440QP7KB9QRBIF7

Et pot interessar

×
${loading}
×