Mantingues el programari actualitzat

  • Les actualitzacions de programari, a més d'oferir noves funcionalitats, també ofereixen pedaços de seguretat per corregir les vulnerabilitats trobades des de la darrera versió. Assegura't que els programes, antivirus i aplicacions de la teva empresa estiguin sempre actualitzats.
  • La majoria de dispositius i programes ofereixen la possibilitat de configurar actualitzacions automàtiques. Per als que no ofereixen aquesta possibilitat, posa recordatoris per fer-les manualment. Recorda que només has d'actualitzar i descarregar programari des de llocs de confiança.

Protegeix el teu lloc web

  • Configura el teu lloc web perquè sigui HTTPS, d'aquesta manera, la informació que entri i surti del servidor s'encriptarà automàticament. Això no només ajudarà a protegir la informació compartida, sinó que també generarà confiança entre visitants i clients, que veuran la icona d'un cadenat a la barra del navegador.
  • Per passar d'HTTP a HTTPS, compra un certificat SSL (Secure Socket Layers). La forma més senzilla de fer-ho és a través del teu proveïdor d'allotjament web i demanar que te l'instal·lin.

Fes còpies de seguretat regularment

  • Tenir còpies de seguretat de la informació del teu negoci significa que, fins i tot en cas d'un incident, pots mantenir-lo en funcionament. Pensa quines dades són essencials per a les teves operacions diàries, per exemple: dades de clients, comandes, pagaments, etc. Com més crítiques siguin, més sovint hauries de fer les còpies.
  • Les còpies de seguretat es poden desar en un disc dur (millor si és extern i només es connecta quan es vol fer servir) o en el núvol. Pots triar, però informa't prèviament de les condicions; per exemple, per a les solucions al núvol, hauries de tenir en compte on s'emmagatzemaran les dades, qui hi tindrà accés, com s'encriptaran, etc.

Més consells per mantenir la seguretat de la teva empresa

Sigues discret: revela només allò necessari

Tothom ha de saber què es pot fer públic o no.

Icon / Plus Created with Sketch.

Detecta les comunicacions malicioses

Icon / Plus Created with Sketch.

Cuida i actualitza les teves contrasenyes

Per resguardar la teva informació i sistemes.

Icon / Plus Created with Sketch.

Informa de les comunicacions sospitoses

Tant tu com els teus empleats, proveïdors i clients.

Icon / Plus Created with Sketch.

${loading}
×