Notícies i novetats sobre el món agrari

L’app Agro de Banco Santander permet accedir a informació rellevant del sector agroalimentari:

  • Mostra les principals notícies del sector primari: notícies d’agricultura, ramaderia, R+D+I i indústria, entre d’altres.
  • Dona accés a llotges i mercats: en aquesta secció trobaràs les cotitzacions del mercat de matèries primeres i podràs consultar els preus i tota mena de serveis
  • A l’app Santander Agro trobaràs tota la informació rellevant sobre ajudes econòmiques del sector agroalimentari, tant estatals, de les comunitats autònomes (CA) i, fins i tot, de la Unió Europea (UE).
  • Inclou una relació d’aplicacions d’interès relacionades amb el sector agroalimentari i actualitzacions constants amb app relacionades amb el sector que puguin ser interessants per a agricultors, ramaders i per al sector en general.
  • accés directe a la Banca Mòbil si ja ets client de Banco Santander. D’aquesta manera, també accediràs a productes i serveis especialment desenvolupats per a clients Agro: assegurances agràries, avançament de la PAC, Crèdit AGRO XXI, campanyes del vi i de l’olivar o Santander Agrofàcil, entre d’altres.

Rep informació actualitzada amb l’app Santander Agro, disponible tant per a clients com no clients de Banco Santander i compatible amb qualsevol telèfon intel·ligent.

Et pot interessar

×
${loading}
×