Impulsem el creixement del sector agroalimentari amb el Fons Agro Smart

El Fons Agro Smart t'ofereix solucions de finançament estratègic per a projectes de creixement, sostenibilitat, innovació, digitalització i generació d'ocupació desenvolupats en empreses i pimes pertanyents al sector agroalimentari espanyol. Està dirigit a pimes i empreses que facturen fins a 100 milions d'euros, amb bons resultats i una estratègia de creixement definida.

El Fons Agro Smart t'acompanyarà en totes les fases de creixement i podràs finançar el teu projecte de negoci i desenvolupament, tant orgànic com inorgànic, nacional o internacional, amb una àmplia destinació dels fons. Utilitza dos instruments:

  • Deute amb dotació de 400 milions d'euros. Ofereix un màxim de 15 milions d'euros fins a 15 anys
  • Capital amb dotació de 100 milions d'euros.

Engloba projectes amb un ampli ventall de destinació dels fons (transformació de finques cap a cultius més rendibles (oliverar, cítrics, ametller, pistatxo, alvocater), I+D+i, actius materials i immaterials, expansió d'unitats existents, noves unitats de negoci, noves filials, M&A, altres).

Com que es finança a través del Fons Agro Smart, l'empresa podrà centrar-se en el seu creixement sostenible a través del desenvolupament de projectes que multipliquin la seva rendibilitat. A més, es beneficiarà d'un suport permanent de solucions financeres i no financeres.

Com que és finançament del creixement, no s'adreça a empreses per a operacions de finançament de circulant o en situació de reestructuració del passiu.

El Fons Agro Smart és una línia del Fons Smart que compta amb el suport de la garantia INNOVFIN PYME, la qual compta amb el suport financer de la Unió Europea en el context del programa d'Instruments financers Horitzó 2020.

La indústria agroalimentària, un actiu fonamental en el desenvolupament econòmic, social i mediambiental

La fortalesa i consolidació del sector li ha permès esquivar la pandèmia amb resultats molt superiors als d'altres indústries i, a més, ha generat riquesa de manera indirecta, per la qual cosa el conjunt d'activitats que integren el sistema agroalimentari espanyol va aportar a l'economia espanyola el 2020 prop del 12% del PIB i es va destacar un notable creixement de les exportacions. El sector agroalimentari està en ple procés de transformació en què els nous reptes quant al canvi climàtic i els nous hàbits de consum han impulsat el canvi cap a un model més digitalitzat i sostenible que guanyi competitivitat.

D'aquesta manera, el nou Fons Agro Smart suposa un suport per a un sector de gran influència sobre el territori, amb un important impacte en l'ocupació de caràcter durador i que contribueix al desenvolupament de les zones rurals i a la sostenibilitat social.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Fondo Agro Smart

Icon / check Created with Sketch. Acompanyament en totes les fases de creixement.

Icon / check Created with Sketch. Amb una àmplia destinació dels fons.

Icon / check Created with Sketch. Suport per a solucions financeres i no financeres.

Et pot interessar

×
${loading}
×