Santander

Compravenda de divises

 • Què és?
   
 • C/V de divises a termini
  i forward americà
 • C/V de divises
  a termini amb liquidació
 • NDF
   

AVANTATGES

T'encanta que la teva empresa tingui presència a l'estranger, però això t'obliga a treballar amb diferents monedes i el canvi de vegades pot afectar els teus números. Per controlar-ho tens a la teva disposició la compravenda de divises a termini, perquè el risc de tipus de canvi es redueixi al mínim.


CONDICIONS

Coneix detalladament totes les condicions de les nostres solucions quan et disposis a contractar-les:

 • Compravenda de divises a termini a través de banca electrònica, en nostra oficina o mitjançant els especialistes de tresoreria i negoci internacional.
 • Forward americà, compravenda de divises a termini amb liquidació i NDF a través de banca electrònica, en nostra oficina o mitjançant els especialistes de tresoreria i negoci internacional.

I no deixis que el canvi d'una moneda a una altra et desquadri els plans per a la teva empresa.


En vols més informació?
Truca'ns al  912 737 176 o, si t'ho estimes més, et truquem nosaltres!

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

Per eliminar el risc de tipus de canvi, el que fem bàsicament és assegurar-te un preu únic de compravenda de divisa a un venciment determinat. Això significa que tens un preu fixat a venciment, independentment dels moviments del mercat. Així és més senzilla la gestió amb altres monedes que no siguin euros, ja que coneixes des del principi els costos o ingressos de la teva transacció o inversió. I així t'oblides de fer comptes.

 • Tria la compravenda de divises a termini si vols tenir garantit un preu fix de compravenda a venciment perquè no t'afecti l'evolució de la divises. Es pot fer servir abans del venciment modificant el preu inicial contractat.
 • Tria el forward americà si t'interessa fixar un tipus de canvi per a la compravenda durant el període que vulguis, des de la data d'inici que necessitis fins al venciment de l'operació, podent-lo fer servir sempre al mateix preu durant aquest período.
Compravenda de divises a termini i forward americà.
COMPRAVENDA DE DIVISES A TERMINI I FORWARD AMERICÀ. Divises Iliurables.


En vols més informació?
Truca'ns al  912 737 176 o, si t'ho estimes més, et truquem nosaltres!

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

En el cas de la compravenda de divises a termini amb liquidació, et continuem oferint un preu únic a venciment per a un termini determinat, però fixem una barrera, de manera que et beneficies de tots els moviments positius del mercat fins a arribar-hi. I si el preu de mercat es fixa passant el nivell de la barrera determinada, no perds res. La barrera pot ser:

Europea. S'observa només el dia del venciment.

Americana. S'observa de manera contínua durant tota la vida de l'operació.
 

COMPRAVENDA DE DIVISES A TERMINI AMB LIQUIDACIÓ. Europea. Americana.


En vols més información?
Truca'ns al 912 737 176 o, si t'ho estimes més, et truquem nosaltres!

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

NON DELIVERY FORWARD (NDF)

Amb l'NDF elimines el risc de tipus de canvi de les divises que no són lliurables, és a dir, que no hi ha lliurament físic de divises ja que aquestes només es fan servir dins del país al qual pertanyen, com el peso xilè o la rúpia índia, i es liquiden per les diferències de canvi. Quan arriba el venciment, mirem la diferència entre el preu contractat i el fixat pel Banc Central del país corresponent i obtens una liquidació positiva o negativa a compte, que es compensarà amb el preu del canvi físic de la moneda al país determinat.

NON DELIVERY FORWARD (NDF). Preu assegurat.
NON DELIVERY FORWARD (NDF). Divises no iliurables.


¿Quieres más información?
Truca'ns al  912 737 176 o, si t'ho estimes més, et truquem nosaltres!

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram