Santander

Compravenda de divises

Compravenda de divises. Canvia de moneda sense preocupar-te de quadrar els comptes

 • Solucions en
  divisa  
 • C/V de divises a termini
  i forward americà
 • C/V de divises
  a termini amb liquidació
 • NDF
   

T'encanta que la teva empresa tingui presència a l'estranger, però això t'obliga a treballar amb diferents monedes i el canvi de vegades pot afectar els teus números.

T'has plantejat com pots reduir l'impacte que suposen els moviments de les divises al compte de resultats de la teva empresa?

T'acompanyem en la teva aventura internacional, oferint-te solucions digitals i equips especialitzats per ajudar-te a controlar els teus riscos financers associats als teus cobraments/pagaments internacionals en una moneda diferent de l'euro.

Mai no fou tan fàcil controlar les fluctuacions de la taxa de canvi a les teves operacions de comerç exterior perquè:

 • Pots contractar les teves operacions de divisa en línia (24 hores de dilluns a divendres):
  • Amb preus en temps real executables per a compravenda de divises al comptat i a termini en + de 100 parells de divises
  • Amb possibilitat de fixar una taxa de canvi per a les teves transaccions futures i programar ordres intel·ligents, que es realitzin quan la taxa de canvi arribi al valor que esperes.
 • T'ofereix informació actualitzada de mercat, per estar al dia i poder anticipar possibles impactes al teu compte de resultats. A més de seguir l'evolució dels preus de les divises a les quals estan exposats per la teva operativa comercial.
 • Et permet gestionar les teves posicions i esdeveniments portant el control de totes les teves operacions de divisa, i configurar alertes sobre preus, ordres executades, documentació pendent de signatura, etc.
 • Comptes amb una eina senzilla, completa i única al mercat, que et donarà l'autonomia i tranquil·litat que estaves buscant per tenir sota control l'impacte que la divisa suposa al teu compte de resultats.

Per eliminar el risc de tipus de canvi, el que fem bàsicament és assegurar-te un preu únic de compravenda de divisa a un venciment determinat. Això significa que tens un preu fixat a venciment, independentment dels moviments del mercat. Així és més senzilla la gestió amb altres monedes que no siguin euros, ja que coneixes des del principi els costos o ingressos de la teva transacció o inversió. I així t'oblides de fer comptes.

 • Tria la compravenda de divises a termini si vols tenir garantit un preu fix de compravenda a venciment perquè no t'afecti l'evolució de la divises. Es pot fer servir abans del venciment modificant el preu inicial contractat.
 • Tria el forward americà si t'interessa fixar un tipus de canvi per a la compravenda durant el període que vulguis, des de la data d'inici que necessitis fins al venciment de l'operació, podent-lo fer servir sempre al mateix preu durant aquest período.
Compravenda de divises a termini i forward americà.
COMPRAVENDA DE DIVISES A TERMINI I FORWARD AMERICÀ. Divises Iliurables.


En el cas de la compravenda de divises a termini amb liquidació, et continuem oferint un preu únic a venciment per a un termini determinat, però fixem una barrera, de manera que et beneficies de tots els moviments positius del mercat fins a arribar-hi. I si el preu de mercat es fixa passant el nivell de la barrera determinada, no perds res. La barrera pot ser:

Europea. S'observa només el dia del venciment.

Americana. S'observa de manera contínua durant tota la vida de l'operació.
 

COMPRAVENDA DE DIVISES A TERMINI AMB LIQUIDACIÓ. Europea. Americana.


NON DELIVERY FORWARD (NDF)

Amb l'NDF elimines el risc de tipus de canvi de les divises que no són lliurables, és a dir, que no hi ha lliurament físic de divises ja que aquestes només es fan servir dins del país al qual pertanyen, com el peso xilè o la rúpia índia, i es liquiden per les diferències de canvi. Quan arriba el venciment, mirem la diferència entre el preu contractat i el fixat pel Banc Central del país corresponent i obtens una liquidació positiva o negativa a compte, que es compensarà amb el preu del canvi físic de la moneda al país determinat.

NON DELIVERY FORWARD (NDF). Preu assegurat.
NON DELIVERY FORWARD (NDF). Divises no iliurables.


Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram