Santander

Santander Trade

Característiques

S'han acabat les barreres a l'hora de comercialitzar els teus productes a l'exterior. Amb els serveis exclusius de Santander Trade, tens les solucions integrals que necessites per iniciar l'activitat internacional del teu negoci.

  • Santander Trade Portal. Accedeix de franc a la informació en línia més completa sobre comerç exterior: mercats, socis, normativa, divises, banca i establiment a l'estranger.
  • Santander Trade Club. Posa't en contacte en aquesta comunitat exclusiva amb més de tres milions d'empreses clients de Banco Santander i socis comercials potencials per al teu negoci per vendre els teus productes i serveis en altres països, i aconsegueix beneficis importants en serveis internacionals per ser membre del club (aprofita els beneficis del Pla Exporta). 
  • Santander Trade Webinars. Connecta-t'hi per assistir a seminaris en línia impartits pels millors experts enfocats a formar i connectar empreses de diferents països. 
  • Santander Trade Network. Compta amb una àmplia xarxa de professionals no bancaris que t'ajuden durant el procés d'internacionalització segons les teves necessitats, juntament amb el suport financer d'un banc global i a preus molt competitius. Els serveis s'engloben en quatre categories: Comunicació i màrqueting, Networking, Business center i altres serveis internacionals.

Forma part d'aquesta comunitat exclusiva i descobreix les claus per vendre't a l'estranger. 

Condicions

  • Si ets client nostre, l'accés a aquesta eina és gratuït i il·limitat, i també hi pots accedir a través de Supernet Empreses.
  • Si no ets client, et pots obrir un compte free trial de 30 dies amb accés limitat.

Entra ja a www.santandertrade.com i prepara't per obrir nous mercats al teu negoci amb el millor suport.

 

 

 

 

Truca'ns al 912 737 176 o, si t'ho estimes més, et truquem nosaltres!

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

Prepara't per obrir nous mercats al teu negoci amb el millor suport

Accés a www.santandertrade.com

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram