Santander

TPV Virtual

  • TPV Virtual

TPV Virtual Santander. La passarel·la de pagament de confiança

El comerç electrònic continua creixent a un ritme vertiginós, per això el teu negoci en línia mereix la millor passarel·la de pagament que t'ajudi a traduir les visites al teu web en ingressos i a deixar els teus clients amb bona boca. Al Santander t'oferim el nostre TPV Virtual, el que més confiança genera als clients, amb la tranquil·litat de saber que estàs a les millors mans.

 

Els nostres experts, al teu servei

Des de l'inici estem amb tu per ajudar-te a triar la millor configuració de la passarel·la de pagament i fer-te més fàcil la integració amb la teva botiga en línia. El nostre equip especialitzat en comerç electrònic assessora milers de negocis com el teu per dissenyar experiències de pagament senzilles que t'ajudin a millorar la conversió en vendes.
     
 

Tarifes per ajudar-te a créixer

Les nostres tarifes són senzilles d'entendre i transparents. Tenim una tarifa plana molt competitiva que s'adapta automàticament a la facturació del teu negoci en línia. Lògic, oi? També pots optar per una tarifa molt econòmica per transacció, per fer créixer el teu negoci sense límits.
     
 

Desenvolupadors, parlem el vostre idioma

Us ho posem fàcil perquè la integració sigui modulable, robusta i sense passos infinits, amb múltiples mètodes d'integració. T'ajudem a dissenyar l'experiència de pagament que millor s'adapti a la teva botiga en línia, des d'una senzilla cistella de la compra fins a web service. Tot depèn de tu, nosaltres estem preparats.
     
 

Una gran experiència de pagament

Impulsa el teu negoci fins al següent nivell amb la tokenització de targetes, eines contra el frau i subscripcions. Els teus clients podran comprar a la teva botiga en línia de forma recurrent sense introduir cada vegada els dígits de la seva targeta. A més, t'oferim Paygold, un sistema que et permet enviar un SMS o correu al client amb un enllaç per recuperar les cistelles abandonades.

     
 

Rep molts pagaments. Tots els que vulguis

La nostra plataforma està preparada per processar grans volums perquè així no tinguis problemes en dates clau, t'imagines fallar el dia del Black Friday o no poder oferir als clients els teus serveis el dia en què comencen les rebaixes? Nosaltres tampoc. A més, la nostra plataforma està al dia de la normativa PSD2 per oferir un comerç electrònic segur.

     
 

Augmenta els teus ingressos i millora el teu servei

El nostre Servei Multidivisa DCC permet als teus clients estrangers pagar en la seva moneda d'origen. Ells estan més tranquils per saber el que estan pagant i a tu et pot generar un ingrés extra1 per cada transacció en divisa. El servei és gratuït i transparent per a tu, perquè cobres sempre en euros.

 

 

 

Si per al teu negoci en línia pots triar la millor opció, no ho dubtis.
Contracta el TPV Virtual del Santander. Confia en nosaltres, estàs a les millors mans.

Servei ofert i subjecte a l'aprovació prèvia de Santander España Merchant Services, Entidad de Pago, SLU.

1. Bonificacions per facturació amb targetes internacionals en operacions amb divisa d'origen. Consulta bonificacions a la teva oficina.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram