QUÈ M’OFEREIX?

T’ACOMPANYEM

Finançament i suport per als teus estudis superiors a Europa

Si tens pensat marxar d’Erasmus l’any que ve, i tens un expedient acadèmic excel·lent, les Beques Santander Erasmus són per a tu.

Les Beques Santander Erasmus tenen com a objectiu reconèixer l’excel·lència acadèmica i promoure la inclusió social i la igualtat d’oportunitats. A més, t’ofereixen un pla de formació i ocupació abans, durant i després de la teva estada a l’estranger per contribuir al teu desenvolupament professional.

Si aconsegueixes una de les Beques Santander Erasmus, t’acompanyarem des d’abans que marxis, a través de tallers de formació en competències professionals.

Durant la beca, t’oferim continguts digitals amb recomanacions perquè visquis al màxim la teva experiència i perquè aprofitis tant com puguis els teus recursos.

I què passa quan tornis de viatge? Ho tenim en compte. Quant tornis podràs accedir a oportunitats de reclutament en exclusiva a Banco Santander, podràs accedir a competicions de talents i tindràs un ampli ventall d’oportunitats financeres.

Què m’ofereixen les Beques Santander Erasmus?

Les Beques Santander Erasmus estan destinades a ajudar-te en la teva nova etapa acadèmica per l’estranger:

  • 126 beques de 1.000 euros cadascuna per als estudiants que el curs anterior hagin rebut una beca general (socioeconòmica) del Ministeri i als estudiants que acreditin legalment una discapacitat del 33% o superior.
  • 1.748 beques de 500 euros cadascuna per als estudiants que siguin beneficiaris d’una ajuda Erasmus Estudis o Erasmus Pràctiques amb els millors expedients acadèmics.

Requisits per aconseguir una Beca Santander Erasmus

Si vols sol·licitar una de les beques que ofereix Banco Santander, primer has de ser una de les persones beneficiàries del programa Erasmus + de mobilitat d’estudis a Europa i/o de pràctiques i tenir un bon expedient acadèmic.

A més, les universitats poden prioritzar l’adjudicació de beques als estudiants que el curs anterior hagin rebut una beca general (socioeconòmica) del Ministeri i als estudiants que acreditin legalment una discapacitat del 33% o superior.

Com pots sol·licita la teva Beca Santander Erasmus?

La inscripció per sol·licitar la Beca Erasmus Santander està oberta des del 7 de novembre del 2023 fins al 19 de març del 2024 a través del web de la Beca Santander Erasmus.

També pots rebre informació sobre la Beca Santander Erasmus a l'oficina més propera.
Si tens algun dubte, problema o consulta sobre la Beca Santander Erasmus, ens pots enviar un missatge a becas@soporte.universia.net. Estarem encantats d'ajudar-te.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Facilitats financeres

A més de tots els avantatges educacionals que t’aporta la Beca Santander Erasmus, pots accedir a les facilitats financeres següents, a la teva disposició en tot moment:

  • Compte sense comissions ni requisits. No remunerada1 (TIN: 0%, TAE: 0%). 
  • Targeta de dèbit sense pagament de comissió ni per emissió ni per manteniment.
  • Retirades d’efectiu gratuïtes a l’estranger en els més de 30.000 caixers automàtics de Banco Santander disponibles a tot el món.
  • Xat les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, perquè et posis en contacte amb nosaltres en cas que tinguis qualsevol contratemps o dubte.
  • Servei Bizum2, amb el qual podràs enviar diners als teus amics de manera senzilla i ràpida.

Avantatges del programa d'ajudes per a Erasmus

Volem que visquis la teva experiència Erasmus en gran! Per això, si ets beneficiari del programa d'ajuts de les Beques Santander Erasmus, perquè l'experiència sigui XL, t'oferim també un pla d'orientació laboral i ocupació abans, durant i després de l'estada a l'estranger per contribuir al teu desenvolupament professional.

Banco Santander incorporarà els beneficiaris d'aquestes beques en els seus processos de selecció interns, en els quals cada any se seleccionen més de 800 joves per fer pràctiques professionals.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Beca Santander Erasmus

Icon / check Created with Sketch. Per a beneficiaris del programa Erasmus+.

Icon / check Created with Sketch. T'acompanyem abans, durant i després.

Icon / check Created with Sketch. Suport econòmic per a més de 1.874 estudiants.

Et pot interessar

×
${loading}
×