Z7_3OKIGJ82O0E5E0QPUQDEJ38SE5

Com puc finançar una compra?

Pots finançar una compra i pagar-la en diversos terminis amb les targetes de crèdit de Banco Santander. Tu tries els terminis per tornar el crèdit, i pots finançar tantes compres com vulguis, sempre que en respectis les condicions.

Per finançar una compra, segueix els passos següents: accedeix a l’app, selecciona la targeta i el moviment i fes clic a “Fraccionar compra”. A continuació, selecciona “Fraccionar esta compra con Fraccionar Compra”, tria les quotes i clica “Continuar”. També ho pots fer des de la web, accedint a la teva àrea de client i fent clic a “Fraccionar compra” una vegada hagis localitzat el moviment.

Les compres a crèdit comporten un tipus d’interès d’ajornament i el pagament de certes comissions, com les d’emissió i de manteniment de la targeta. Les condicions i els interessos finals dependran de cada targeta.

Compres a crèdit a Banco Santander

A més de fraccionar una compra determinada en diversos pagaments, també pots decidir finançar totes les despeses amb la targeta de crèdit i abonar una quota fixa o un percentatge sobre el saldo de la targeta tots els mesos, en la qual s’inclou la devolució dels diners disposats més els interessos generats. És el que es coneix com a crèdit revolving, una opció que també et permeten les targetes de Banco Santander.

Z7_3OKIGJ82O0E5E0QPUQDEJ38SU4

Et pot interessar

×
${loading}
×