QUÈ M'OFEREIX?

AJUDES NEXTGENERATION EU

SOBRE HOLALUZ

PREGUNTES FREQÜENTS

Instal·la plaques solars en la teva llar i estalvia en la teva factura de la llum

Des de Banco Santander, volem ajudar-te a reduir la factura de la llum a la teva llar. T'oferim una oferta conjunta amb Holaluz per ajudar-te amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques amb condicions especials de finançament per ser client de Santander.

Quin és el benefici d'instal·lar plaques solars a la teva llar?

ESTALVI EN LES TEVES FACTURES

S'instal·len tantes plaques solars com permeti la teulada. És fàcil d'entendre: si s'instal·len més, produeixes més energia i te'n sobra per vendre-la. Al final, tot es tradueix en estalvi.


REVALORACIÓ DEL PATRIMONI

La instal·lació de plaques solars a la teva llar implica afegir-hi valor addicional.


REDUCCIÓ DEL CONSUM D'ENERGIA

Instal·lar panells solars permet estalviar recursos energètics cada dia i reduir al mínim el consum dels dispositius elèctrics de la llar. A més, ajuda a protegir el medi ambient.


En Holaluz s'encarregaran de tot per tu

Subvencions

 • Tramiten la subvenció NextGeneration (fins al 50% del cost).
 • Preparen la documentació per a l'IBI.

Instal·lació

 • La instal·lació es fa ràpidament: només 45 dies des de la signatura del contracte.
 • Instal·lació en 1 o 2 dies sense obres majors.
 • Amb instal·ladors propis que garanteixen un servei de qualitat.

Tràmits i legalització

 • Permisos d'obra, taxes i tràmits inclosos.
 • Legalització inclosa (cobres excedents des del primer dia).

Incidències i manteniment

 • Resolució d'avaries inclosa.
 • Servei de manteniment propi amb revisió i neteja anual de les plaques solars.

Descobreix la gamma de finançament:

T'oferim finançament amb condicions especials per a la instal·lació de les plaques solars. Coneix-la més aquí!

Comença ja

Accedeix al simulador per saber quant podries estalviar-te.

Si tens algun dubte o vols saber més sobre les plaques solars Holaluz, truca al

900 903 728

Fons NextGeneration per a la instal·lació de plaques solars

La Unió Europea, a través dels fons NextGeneration EU, que estan pressupostats en 660 milions d'euros, es destinen a impulsar les energies renovables i reduir les emissions de CO2. Les subvencions s'atorguen per a la instal·lació de plaques solars i van dirigides a tots els habitatges que vulguin autoconsumir una part de la seva energia o el total.

Després de la publicació del Reial decret 477/2021, la quantia de les ajudes estarà determinada en funció de la potència instal·lada, les característiques tècniques de cada instal·lació i la naturalesa del beneficiari. En el cas de les plaques fotovoltaiques, els incentius arriben fins als 600 €/kWp. La incorporació de sistema d'emmagatzematge en instal·lacions existents està subvencionada amb ajudes de fins a 490 €/kWp.

A més, els programes d'incentius lligats a l'autoconsum i l'emmagatzematge energètic contemplen la concessió d'ajudes addicionals a les actuacions que es duguin a terme en municipis de menys de 5.000 habitants.

Segons la comunitat autònoma i de l'ajuntament on visquis, pots arribar a gaudir d'un descompte fiscal a l'IBI de fins a 50%. Algunes autoritats locals també ofereixen ajuda financera per comprar la instal·lació. Amb el suport d'Holaluz, podràs consultar les opcions d'instal·lació de plaques solars a la teva llar de residència, així com la informació sobre com tramitar-les.

Comença ja

Accedeix al simulador per saber quant podries estalviar-te.

Si tens algun dubte o vols saber més sobre les plaques solars Holaluz, truca al

900 903 728

Sobre Holaluz

Holaluz és una empresa que duu gairebé una dècada revolucionant el sector de l'energia elèctrica mitjançant la innovació. Venen electricitat 100 % d'origen renovable i ofereixen estalvi amb productes personalitzats que s'ajusten a les necessitats energètiques de cada client gràcies a la tecnologia.

L'objectiu d'Holaluz és aconseguir que el món funcioni amb energia 100 % verda. La companyia assoleix aquest propòsit connectant les persones i l'energia renovable, i amb una aposta clara per la generació distribuïda.

La generació distribuïda és un model energètic més just en què en lloc de produir electricitat a grans centrals a quilòmetres de distància, l'energia es genera a teulades amb plaques solars que produeixen electricitat "de quilòmetre 0" que es farà servir just a sota d'aquestes teulades o a habitatges propers.

Així ha sigut l'evolució d'Holaluz

 • 2010: es va fundar el 2010. Des de llavors, s'hi han unit més de 350.000 clients.
 • 2017: va realitzar la primera instal·lació solar compartida residencial a Espanya.
 • 2018: va ser la primera elèctrica europea a rebre la certificació BCorp, que reconeix l'impacte positiu en els empleats, la comunitat i el medi ambient.
 • 2019: va ser la primera elèctrica que va pagar excedents solars.
 • 2020: va llançar la Revolució de les Teulades amb l'objectiu de transformar en energia verda els 10 milions de teulades d'Espanya. Es va situar com l'elèctrica número 1 del rànquing mundial d'ESG de Sustainalytic, que valora la contribució social, 'ambiental i el govern corporatiu.

Comença ja

Accedeix al simulador per saber quant podries estalviar-te.

Si tens algun dubte o vols saber més sobre les plaques solars Holaluz, truca al

900 903 728

Preguntes freqüents

Com cobraré els meus excedents? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

A Holaluz cobres els excedents dins de la factura de la llum. A més, recorda que et compensen tota l'energia que no fas servir. És a dir, com més energia produeixis, més excedents et podrem comprar. Si tens una teulada gran i les condicions adequades, la teva factura pot arribar a ser de 0 €, la qual cosa significa no pagar res pel servei de la llum.

Com em beneficiaré de l'estalvi? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Volem que no paguis res per la llum o, almenys, el mínim possible, així que l'estalvi estarà inclòs des de la primera factura. T'oferiran una quota d'estalvi mensual fixa perquè no t'amoïnis per si fa sol o no. És a dir, encara que plogui, caigui neu o faci sol, el teu estalvi serà el mateix cada mes de l'any.

Gestionen les subvencions per mi? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Sí, s'ocupen de tot per tu. Tenen un equip especialitzat de més de 20 persones dedicades a la tramitació de subvencions. Segueixen cada tramitació molt de prop i contacten freqüentment amb les administracions públiques per disposar de cada actualització al respecte.

S'encarreguen del manteniment de les plaques? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

La seva oferta inclou dins del preu un servei de manteniment que inclou la solució d'avaries i incidents incloses dins de les garanties. A més, per a la teva tranquil·litat total, per només 12 € el mes t'ofereixen un manteniment prèmium que inclou revisió i neteja anuals dels components de la teva instal·lació per assegurar un funcionament òptim.

Quins components i garanties s'inclouen en la instal·lació? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

El cost de la instal·lació ho inclou tot, també les garanties. Les plaques tenen una garantia de 12 anys, l'inversor de 5 anys i, a més, una garantia d'obres del conjunt de la instal·lació de 3 anys per garantir que la teva instal·lació tindrà una capacitat de producció del 85 % com a mínim durant els pròxims 25 anys.

Les plaques són rendibles? Quant de temps triguen a amortitzar-se? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

El cost de les instal·lacions s'amortitza, de mitjana, en 7 anys. A partir de llavors tot és estalvi. Tingues en compte que la vida útil garantida de les plaques és d'almenys 25 anys. A més, en el cas que el preu de la llum pugi, el període d'amortització cada cop serà inferior.

Què passa si només vull autoconsum? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Si només instal·les plaques per a autoconsum, n'estalviaràs la meitat. El més rendible és que et sobri energia i que te la puguem comprar. Així, estalviaràs més cada mes i amortitzaràs abans la inversió. Com més capacitat de produir energia hi hagi a la teulada, menys vulnerable seràs a canvis en el futur.

Comença ja

Accedeix al simulador per saber quant podries estalviar-te.

Si tens algun dubte o vols saber més sobre les plaques solars Holaluz, truca al

900 903 728

Preguntes freqüents

  Com cobraré els meus excedents? Com em beneficiaré de l'estalvi?
T'ha semblat útil aquesta informació?
Ens encantaria conèixer la teva opinió per a millorar

Finançament de plaques solars amb Holaluz

Et pot interessar

×
${loading}
×