Z7_3OKIGJ82O8JAD0QPA4LS26OAE6

Què és préstec preconcedit?

Un préstec preconcedit és el que el banc ofereix al consumidor, habitualment client de l’entitat, sense que hi hagi cap sol·licitud prèvia. L’avantatge d’aquests préstecs és que es tramiten molt ràpidament, ja que el banc ha fet un estudi previ de la capacitat econòmica del client i posa a la seva disposició un import màxim que considera viable.

Que un préstec estigui preconcedit no vol dir necessàriament que el consumidor finalment l’obtingui. Primer, el client ha d’acceptar l’oferta i, a continuació, el banc farà algunes comprovacions per verificar que la solvència del client no s’ha deteriorat des del moment en què es va preconcedir el préstec. Després de fer aquestes comprovacions, el préstec es concedeix definitivament o no es concedeix.

Com més vinculació tingui el client amb el banc, més fàcil serà que aquest pugui preconcedir el préstec, tot i que això no representa una garantia en tots els casos. Amb el nostre simulador de préstecs personals pots indagar quin import podries aconseguir i la quota mensual que t’és més còmoda de pagar.

Z7_3OKIGJ82O8JAD0QPA4LS26OAE7

Et pot interessar

×
${loading}
×