Z7_3OKIGJ82O07UB0QTLS12JJBM85

Com puc canviar les meves dades personals?

Si has canviat de domicili, de número de telèfon o de correu electrònic, si ha hagut alguna altra modificació a les teves dades personals o si has comprovat que alguna dada no és correcta, pots actualitzar aquesta informació a través d'alguns dels canals de contacte de Banco Santander.

Pots canviar o afegir l'adreça electrònica o número de mòbil on reps les alertes de comptes bancaris, targetes o préstecs a través de l'aplicació Santander. Accedeix a la teva posició global i, dins del menú superior, prem directament sobre el teu nom a “Àrea Personal”. Canvia o afegeix la nova adreça electrònica o número de mòbil i confirma l'operació amb la teva signatura electrònica.

També pots fer aquestes modificacions accedint a la Banca en línia de Santander amb les teves credencials. A la part superior de la pantalla selecciona “Àrea personal”, entra després a l'opció “Dades de contacte” i realitza els canvis necessaris. Hauràs de completar l'operació amb la teva signatura electrònica.

Si vols modificar el número de telèfon mòbil on reps els SMS per poder finalitzar una operació, t'hauràs d'adreçar a la teva oficina Santander.

Si necessites canviar el número de telèfon mòbil on reps el codi que verifica els pagaments realitzats per Internet amb les targetes (sistema Comerç Electrònic Segur) pots fer-ho des de la Banca en línia. A la teva posició global, selecciona la targeta corresponent i prem a l'apartat “Comerç Electrònic Segur” situat al menú de la dreta de “Consultes i operatives”. Per confirmar l'operació hauràs de disposar de signatura electrònica.

Per modificar l'adreça on reps el correu postal, posa't en contacte amb Superlínia.

En cas que siguis una empresa i necessitis modificar les dades dels usuaris, accedeix a la Banca en línia empreses i selecciona “Configuració” / “Gestió d'usuaris” / “Alta, consulta, modificació i baixa”. Realitza els canvis necessaris i completa l'operació amb la teva signatura electrònica.

Si necessites realitzar qualsevol altre canvi a les teves dades personals o a les de l'empresa, adreça't a una oficina de Banco Santander.

Com puc canviar dades personals des de l'aplicació?

  1. Entra a la teva posició global i, al menú superior, selecciona “Àrea Personal”.
  2. Prem sobre el teu nom.
  3. Canvia/afegeix adreça electrònica / número de mòbil.


Com puc canviar dades personals des del web?

  1. Entra a “Accés clients”. Selecciona “Àrea Personal”.
  2. Canvia/afegeix adreça electrònica / número de mòbil.

Z7_3OKIGJ82O07UB0QTLS12JJBMO4

Et pot interessar

×
${loading}
×