Z7_3OKIGJ82O0CQ50QJOK2SCNKIH7
Z7_3OKIGJ82O0CQ50QJOK2SCNKI94

Parlar en públic pot resultar un repte per molta gent; a alguns, fins i tot, els pot suposar una por difícil d'afrontar. Però tot es pot aprendre. Avui t'oferim un petit llistat de cinc llibres que t'ajudaran a millorar les teves dots comunicatives i superar la por escènica.

«Método TED para hablar en público: Los secretos de las conferencias que triunfan en todo el mundo», (Ariel Empresa)

Jeremey Donovan, un dels organitzadors de les xerrades TED, ha creat una guia plena de consells per fer de la teva exposició oral un acte inspirador capaç d'arribar al públic. Quin és el secret de les conferències TED? La narració, el llenguatge corporal, el to, l'empatia amb el públic... tots aquests aspectes influeixen a l'hora d'aconseguir captar l'atenció.

«Método Bravo: La herramienta definitiva (y divertida) para hablar en público de forma brillante en 5 sencillos pasos» (Colección Alienta)

El llibre de Mónica Galán es defineix com un manual d'ajuda gràcies al qual qualsevol persona pot obtenir les claus pràctiques, tècniques i eines imprescindibles per triomfar parlant en públic, passant de la por al plaer escènic. Galán Bravo no només parla de comunicació per a grans audiències, també exposa tècniques d'influència i persuasió per aconseguir l'impacte necessari en aquelles converses que poden significar un punt d'inflexió a la vida, el que ella denomina converses exponencials. I ho fa a través d'explicacions eficaces i exemples senzills perquè qualsevol persona aconsegueixi accedir a un nivell superior en la seva comunicació personal i professional.

«Aprender a hablar en público hoy» (Booket)

Parlar bé en públic és una capacitat que es pot cultivar, i així ho entén Juan Antonio Vallejo-Nágera: gairebé qualsevol persona amb l'entrenament adequat pot fer un bon paper en aquest terreny. L'autor no busca convertir-te en "un gran orador", sinó aconseguir que et puguis expressar eficaçment. Quelcom que ell veu com una conseqüència de dos aspectes combinats: donar una impressió favorable i fer suggeridores les idees. "Captivar i convèncer, la resta són músiques celestials", destaca la ressenya d'aquest llibre.

«Guía para hablar en público: método completo y práctico para las más diversas situaciones» (Cine y Comunicación Alianza Editorial) 

En una època en què la comunicació s'ha erigit com a instrument de poder, aquells que tenen la capacitat de manifestar eficaçment les seves opinions i coneixements acaben tenint una influència no només en els estrats més generals de la societat, sinó també en àmbits molt més immediats, des d'una comunitat de veïns fins a les reunions de treball. Per això saber parlar bé en públic és una exigència urgent per a tots aquells que persegueixin assolir uns objectius professionals determinats. Aquesta guia de Carlos Javier Morales proporciona al lector un mètode complet i pràctic per sortir-se'n en les situacions més diverses, des d'exposicions en públic fins a entrevistes de treball o negociacions.

«El camino fácil y rápido para hablar eficazmente» (Elipse)

L'èxit personal i professional està directament vinculat amb la nostra capacitat de comunicar-nos; aquesta és una habilitat que s'ha de mantenir en desenvolupament continu, ja que constantment estem parlant, ja sigui en públic o en privat. El fet de saber què dir, dir-ho amb precisió i, sobretot, saber com dir-ho està il·lustrat en aquest llibre perquè el lector faci el pas clau per parlar eficaçment.

Ja ho saps, si t'has d'enfrontar a una xerrada pròximament o necessites preparar una presentació davant dels teus companys de feina, aquí tens una selecció de llibres per aprendre a parlar en públic que estan entre els més recomanats als portals més importants de venda de llibres d'Internet.

Z7_3OKIGJ82O0CQ50QJOK2SCNKI96

Valorar aquest article

Tu valoración ha sido guardada.

Z7_3OKIGJ82OO2I60QB7IM7JH5Q01
${loading}
×