Santander

Oferta funcionaris

Oferta funcionaris

  • Beneficis

Pel fet de ser funcionari o empleat laboral de les administracions públiques (central, autonòmica o local), podràs gaudir de les millors condicions financeres i serveis ajustats a la teva professió i al teu dia a dia.

Al Santander volem ser el banc dels funcionaris i empleats laborals de les administracions públiques.

Hem creat una oferta global en la qual sumem als productes i serveis financers habituals del Santander una oferta exclusiva per al col·lectiu de funcionaris i empleats laborals de les administracions públiques amb condicions preferents que s'ajusten a les necessitats de cada professió.

Què has de fer per identificar-te com a membre del col·lectiu?

Hauràs de presentar el document acreditatiu que t'identifiqui com a membre del col·lectiu de funcionaris, com ara el nomenament com a funcionari al Butlletí Oficial corresponent, o l'última nòmina de l'administració pública en la qual estàs ocupat.

Per a més informació sobre els avantatges que el Santander posa al teu abast pel fet de formar part del col·lectiu de funcionaris i empleats laborals de les administracions públiques, contacta amb nosaltres als telèfons 915 123 123 o escriu-nos a l'adreça de correu electrònic següent: infofuncionarios@bancosantander.es

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Compte oficial de Banco Santander Espanya a Google+
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube