Santander

Oferta funcionaris

Oferta funcionaris

  • Avantatges
  • Oferta

Pel fet de ser funcionari o empleat laboral de les administracions públiques (central, autonòmica o local), podràs gaudir de condicions financeres i serveis ajustats a la teva professió i al teu dia a dia.

Al Santander volem ser el banc dels funcionaris i empleats laborals de les administracions públiques.

Hem creat una oferta global en la qual sumem als productes i serveis financers habituals del Santander una oferta exclusiva per al col·lectiu de funcionaris i empleats laborals de les administracions públiques amb condicions preferents que s'ajusten a les necessitats de cada professió.

Què has de fer per identificar-te com a membre del col·lectiu?

Hauràs de presentar el document acreditatiu que t'identifiqui com a membre del col·lectiu de funcionaris, com ara el nomenament com a funcionari al Butlletí Oficial corresponent, o l'última nòmina de l'administració pública en la qual estàs ocupat.

Per a més informació sobre els avantatges que el Santander posa al teu abast pel fet de formar part del col·lectiu de funcionaris i empleats laborals de les administracions públiques, contacta amb nosaltres als telèfons 915 123 123, escriu-nos a l'adreça de correu electrònic següent: infofuncionarios@bancosantander.es o visita qualsevol sucursal de Banco Santander.

Cuenta Corriente Colectivos Santander

Sense comissió per administració i manteniment del compte i sense requisits.

Tarjetas

Santander Dèbit 4B Classic

Comissió d'emissió i manteniment: 0€

Targeta de crèdit Box Gold

Comissió d'emissió i manteniment: 0€

Targeta de dèbit Select Global

Comissió d'emissió i manteniment: 0€

També tenim una oferta preferent de finançament per a tu!

Per a més informació sobre els avantatges que el Santander posa al teu abast pel fet de formar part del col·lectiu de funcionaris i empleats laborals de les administracions públiques, posa't en contacte amb nosaltres al telèfon 915 123 123, escriu-nos a l'adreça de correu electrònic infofuncionarios@bancosantander.es o visita qualsevol sucursal de Banco Santander.

Per a la contractació dels productes del col·lectiu de funcionaris serà necessària l'acreditació de la teva condició presentant un document acreditatiu que t'identifiqui com a membre del col·lectiu de funcionaris, com ara el nomenament com a funcionari al butlletí oficial corresponent o l'última nòmina de l'administració pública en què estàs empleat, així com la signatura i l'acceptació del "Document obligatori d'adhesió al col·lectiu" que inclou la identificació d'un telèfon mòbil i una adreça electrònica del client.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram