Z7_3OKIGJ82O8AI60QJIKL5BLHIA4

Com puc fer una transferència nacional?

Si vols fer una transferència nacional, pots fer-ho des de la Banca en Línia de Banco Santander o fent servir la nostra aplicació. Es tracta d'un procés molt senzill en ambdós casos.

Des de la Banca en Línia

Per fer una transferència nacional a través del web utilitza la teva clau d'accés per accedir a la Banca en Línia i segueix aquests passos:

 1. Al menú principal, prem "Comptes i targetes" i selecciona l'opció "Transferències - One Pay - Bizum". Es desplegarà una finestra amb diferents opcions, inclòs un historial d'enviaments.
 2. Tria el tipus d'enviament que vols fer. En cas d'optar per "Transferència nacional", podràs triar entre:
   Enviament estàndard, que és instantani entre comptes Santander i triga 24/48 hores per a transferències a altres bancs.
  Enviament immediat, per a lliuraments immediats de diners de fins a 15.000 euros.
  Enviament de diners a un mòbil utilizant Bizum, un servei immediat i gratuït.
  Retirar diners amb codi, per poder retirar efectiu sense targeta des de qualsevol caixer automàtic Santander.
 3. Un cop seleccionat el tipus d'enviament, escriu el nom del destinatari i el seu IBAN o número de compte bancari.
 4. Completa l'operació amb les posicions sol·licitades de la signatura electrònica i el codi que rebràs al teu telèfon mòbil per verificar l'operació.

Des de l'App Santander

Per fer una transferència nacional utilitzant l'aplicació Santander, hauràs d'entrar a la posició global amb la clau d'accés i seguir els passos següents:

 1. Selecciona el compte des del qual vols fer la transferència. Al menú d'opcions, hi apareixerà "Enviar diners".
 2. Aleshores es desplegarà el menú "Enviament nou", al qual podràs seleccionar l'opció que més s'ajusti a les teves necessitats (Transferències / Traspassos / Bizum / One Pay FX / A un caixer automàtic). També pots triar destinataris que tinguis ja marcats com a habituals, així com les transferències que has realitzat recentment o les que tens programades.
 3. Si tries l'opció "Transferència", es desplegaran un seguit de pantalles a les quals hauràs d'incloure-hi informació sobre el compte d'origen, la quantitat que vols transferir, el nom i l'IBAN del destinatari i quan vols fer la transferència (avui, un altre dia o que sigui periòdica). Completa l'operació amb les posicions sol·licitades de la signatura electrònica i el codi que rebràs al teu telèfon mòbil per verificar l'operació.
Z7_3OKIGJ82O8AI60QJIKL5BLHIA5

Et pot interessar

×
${loading}
×