Santander

Justícia

Justícia

Si ets treballador del sector de la Justícia, a Banco Santander tenim una sèrie de serveis adaptats a tu, tant si exerceixes la teva professió per compte propi com si ho fas per compte d'altri.

Jutges, fiscals, lletrats de l'Administració de justícia, metges forenses, funcionaris, advocats, procuradors, graduats socials, notaris o registradors són alguns dels perfils que poden accedir a aquests productes i serveis especialment seleccionats.

 • Oferta
 • Operacions Judicials

Compte Justícia
Un compte corrent transaccional que et permetrà disposar de targetes de dèbit i crèdit1; realitzar dipòsits il·limitats i la possibilitat de realitzar diverses transaccions i gaudir d'avantatges exclusius.

Aquest compte no té comissions de manteniment, d'administració, ni per a transferències en línia o dipòsits de xecs en euros.

Finançament2

 • Hipoteca. Santander Justícia compta amb una oferta exclusiva d'hipoteques tant per adquirir el teu habitatge, segona residència o fins i tot realitzar reformes al teu despatx professional.
 • Consum. Disposa d'un límit de 100.000 € per finançar les teves compres. 
 • Préstec Col·legiació. Un préstec perquè puguis fer-te càrrec del pagament de la col·legiació. 
 • Avançament Nòmina 6x6. Si tens la teva nòmina domiciliada, podràs disposar d'un avançament de fins a sis mensualitats fins a un màxim de 12.000 €. A més, tens un termini de 36 mesos per tornar-lo i no tindràs quota mensual durant els sis primers mesos.

Targetes

 • Dèbit Select Global. Una targeta sense comissió d'emissió ni de manteniment amb la qual podràs realitzar retirades d'efectiu a dèbit a qualsevol caixer automàtic de Banco Santander sense cost. Inclou Assegurança de viatge i d'accidents3 i el servei d'alerta d'operacions a través de SMS gratuït. 
 • Targeta de crèdit Zero. Una targeta sense comissió d'emissió ni de manteniment, amb la qual podràs realitzar les teves compres diàries amb total flexibilitat.

Assegurances

 • Assegurances de la llar. Cobertura davant de danys que pugui patir el teu habitatge. 
 • Assegurances de vida. La teva família es el més important, t'ajudem a protegir-la davant d'imprevistos.
 • Assegurances de salut. Assegura el teu benestar i el dels teus éssers estimats. 

Consulta més informació sobre l'oferta per a Col·lectius Justícia aquí - (PDF 1.41 MB).

Per a la contractació dels productes del col·lectiu professional Justícia t'hauràs d'identificar com a membre a través d'un document acreditatiu. 
1. Concessió de la targeta de crèdit subjecta a l'aprovació prèvia del Banc. Consulta totes les condicions de la targeta a la teva oficina.
2. Operacions de finançament subjectes a l'aprovació prèvia per part del banc.
3. Assegurança mitjançada per Santander Intermediación, Correduría de Seguros, SA, CIF A28172542. Inscrita al Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb el núm. J-989. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera, segons la legislació vigent. Companyia asseguradora: Santander Seguros y Reaseguros, Compañía Aseguradora, SA. Consulta les condicions a la teva oficina Santander.

La Banca en línia de Santander et permet realitzar de forma directa una sèrie d'operacions diàries, com ara una consignació judicial i visualitzar comptes expedients judicials.

Realitzar pagaments. La realització de la consignació a través de la banca en línia del Santander produirà que, de forma automàtica i en aquell mateix moment, l'ordre arribi a la seva destinació en els comptes de consignació judicial.

 • Si ets gestor d'una empresa i necessites fer consignacions judicials d'alguns empleats de forma recurrent, pots utilitzar el servei especial facilitat per Banco Santander de Remeses per a Comptes de Consignació, inspirat en el quadern de Norma 34 bancària. Realitza el pagament aquí.
 • Si no ets client de Banco Santander o vols fer una consignació des d'un altre banc, pots consultar les característiques especials que has de tenir en compte a l'hora de confeccionar una transferència al web del Ministeri de Justícia.

Fer consulta compte expedient. Hi ha dues opcions per fer la consulta segons la manera d'accedir a la Banca en línea:

 • A través de Particulars, el fet de pertànyer a algun dels col·lectius (procuradors, graduats socials o advocats) et dóna la possibilitat d'accedir directament a utilitzar el servei.
 • A través d'Empreses, sol·licita a la teva oficina més propera l'accés a aquest servei.
   

Per realitzar la consulta, tan sols has de conèixer i emplenar els dígits del compte expedient que vulguis visualitzar per sol·licitar en línia al secretari judicial l'accés de visualització. Si no els coneixes, te'ls facilitarà el secretari judicial.

Una vegada acceptada la sol·licitud d'accés per part del secretari judicial, el sistema et mostrarà de forma automàtica la informació sol·licitada de manera àgil, senzilla i transparent:

 • Podràs veure detalladament els moviments que la componen.
 • En cas de manament de devolució, coneixeràs: quan s'ha realitzat, l'import i el nom o raó social que ha realitzat el cobrament.
 • L'estat i la situació de les sol·licituds enviades al jutjat.

Consulta més informació sobre l'oferta per a Col·lectius Justicia aquí - (PDF 1.41 MB).

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram