Santander

Confirming

Confirming

Què és el confirming?
El confirming proporciona al client una solució integral per gestionar els pagaments als seus proveïdors i simultàniament disposar de finançament.

Quins tipus de confirming hi ha? Quins beneficis té el confirming?

1. Confirming estàndard: gestiona els pagaments del client als seus proveïdors i ofereix als proveïdors la possibilitat d'anticipar les seves factures pendents de cobrament.

Avantatges:

  • Client: millora la percepció dels proveïdors, redueix la càrrega administrativa i permet d'ampliar els terminis de pagament.
  • Proveïdor: possibilitat de bestreure, en cas d'acompte elimina la possibilitat d'impagament, no consumeix els seus límits de finançament, sense reflex al Cirbe.


2. Pagament immediat finançat (PPF):
client i proveïdor acorden un descompte per pagament immediat. El departament de Confirming carrega a l'ordenant en la data de venciment original i paga al proveïdor al comptat.

Avantatges:

  • Client: el nostre client obté un descompte superior al cost de finançament i no li carreguem fins al venciment de la factura. Evita gestionar a part les transferències.
  • Proveïdor: cobra al comptat.


3. Pagament finançat:
l'empresa paga als seus proveïdors al venciment de les factures i finança aquests pagaments a un termini determinat. Quan passi aquest termini se li carregaran al compte els pagaments finançats.

Avantatges:

  • Client: manté els terminis de pagament i finança els pagaments realitzats al proveïdor.
  • Proveïdor: cobra al venciment.
Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram