Z7_3OKIGJ82O8UL106SMS5E0GP6O4

1/6
Aquest nombre és indicatiu de el risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.

Banc Santander està adscrit a el Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. Per dipòsits en diners l'import màxim garantit és de 100.000 euros per dipositant en cada entitat de crèdit.

Z7_3OKIGJ82OGGDE0Q934NT3PKFJ2
Z7_3OKIGJ82OGGDE0Q934NT3PKFJ1

PER AL DIA A DIA

PER ALS TEUS PROJECTES

PER A LA TEVA PROTECCIÓ

Fàcil gestió de les teves necessitats

Perquè, fins i tot en les gestions més bàsiques del dia a dia, t'oferim solucions adaptades a tu, que pertanys a Select.


COMPTE SANTANDER

Descobreix un compte amb serveis i funcionalitats perquè no se t'escapi res de les teves finances diàries. Comptaràs amb un assistent financer, una forma d'optimitzar les teves subscripcions: ho tindràs tot a mà amb el teu Compte Santander1. A més, si encara vols gaudir de més serveis, podràs contractar programes per millorar la teva experiència.

 • Un compte sense comissió d'administració ni de manteniment i amb accés a serveis i funcionalitats que et permetran mantenir controlades les teves finances.
 • Sense comissió per fer transferències en euros des de la nostra Banca En línia, l'App Santander i caixers automàtics excepte urgents i immediates.

TARGETES

Només amb obrir el Compte Santander obtindràs les Targeta Dèbit Santander i Targeta de Crèdit Santander2 sense comissió d'emissió i manteniment. Amb aquesta última, podràs ajornar els pagaments o fraccionar-los per a pagar les teves compres amb major flexibilitat i de gaudir de més beneficis per només utilitzar-la.

A més, gaudeix d'aquests avantatges addicionals que t'ofereixen les targetes:

 • Retirades d'efectiu a dèbit sense comissió en qualsevol caixer automàtic Santander en el món.
 • Accedeix als 30.000 caixers automàtics Santander.
 • Assegurança d'accidents fins a 120.000 €3
 • Amb accés a Santander Premia4 on descobriràs ofertes úniques per a tu.
 • Envia diners de manera immediata sense comissió a través de Bizum.

Parlem?

Si en vols més informació, deixa’ns les teves dades en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Finançament a mida

Accedeix a línies de finançament a mida amb condicions i temps de resposta especials per als clients Select.

 • Préstecs i crèdits1: duu a terme els teus projectes i fes-li front a qualsevol imprevist que et sorgeixi amb qualsevol de les nostres solucions de finançament: pagament d'impostos, reformes, viatges, canvi de cotxe, i més. Si estàs interessat en un Préstec Personal, contestant un parell de preguntes, aquí podràs simular la quota mensual que pagaràs, així com les despeses associats.
 • Hipoteques per a adquirir un nou habitatge o una segona residència. A més, podràs calcular de manera ràpida i en molt pocs passos la quota mensual de la teva hipoteca en aquest simulador.
 • Accés a préstecs amb garantia real per no posar fre a les teves inversions i perquè puguis seguir traient profit dels teus diners.

Parlem?

Si en vols més informació, deixa’ns les teves dades en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Solucions per a tu i la teva família

Protegeix allò que és més important per a tu, com ara la teva salut o la dels teus, i assegura els teus béns més preats, com ara la teva llar o el cotxe. Contracta qualsevol de les nostres assegurances i estalvia fins a un 11% per agrupar-les amb Planeta Assegurances Santander amb què, a més, podràs pagar-les mes a mes.

Conoce toda la gama de seguros que podrás contratar:

 • Assegurança de vida amb cobertures en cas de Defunció o Invalidesa Permanent Absoluta o Gran Invalidesa. A més, t'oferim una assegurança de vida exclusiva per a dones amb cobertura en cas de càncer femení.
 • Assegurança de la llar que podràs configurar a mida segons les teves necessitats i pagar per les cobertures que necessitis.
 • Assegurança de salut amb àmplies cobertures i accés a un complet quadre mèdic o en modalitat de reemborsament de despeses.
 • Assegurança de cotxe amb diferents modalitats de contractació.
 • Assegurança de decessos per facilitar als teus els tràmits i costos derivats de la defunció.
 • Assegurança de dependència per obtenir un complement econòmic per poder atendre les despeses generades per una situació de dependència.
 • Assegurança de protecció sènior per comptar amb l'ajuda necessària per atendre les conseqüències, tant personals com econòmiques, derivades d'un accident.
 • Pla d'estalvi infantil per estalviar per a l'educació dels teus fills.

Parlem?

Si en vols més informació, deixa’ns les teves dades en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Z7_3OKIGJ82O8UL106STPGNQNQ8S1

Solucions Select

Z7_3OKIGJ82OGGDE0Q934NT3PKFB0
Z7_3OKIGJ82O8K440QP7KB9QRFGH4

Et pot interessar

×
${loading}
×