PER AL DIA A DIA

PER AL TEU FUTUR

PER ALS TEUS PROJECTES

PER A LA TEVA PROTECCIÓ

Gestió fàcil de les teves necessitats

Per gestionar les finances del dia a dia t’oferim els comptes i les targetes que s’ajusten millor a les teves necessitats.


SANTANDER ONE

Descobreix un nou model de relacionar-te amb el teu banc. Podràs personalitzar els productes i serveis que més s’adapten a tu a través d’un compte únic amb molts beneficis associats. Descobreix els plans Santander One perquè de manera simple puguis gaudir d’un Santander One únic ajustat a les teves necessitats.


TARGETES

Si necessites ajornar els pagaments o fraccionar-los per pagar les compres amb més flexibilitat, tens a la teva disposició les targetes de crèdit Santander, amb les quals, a més, obtens beneficis només per utilitzar-les.

Parlem?

Si en vols més informació, deixa’ns les teves dades en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Alternatives adaptades per a la gestió del teu patrimoni

Com a client Select tens l’assessorament d’un Gerent Select, que estudiarà el teu perfil i les teves necessitats per valorar els productes d’inversió que s’adapten als teus comptes i objectius, així com els plans de pensions que us garanteixen un futur millor a tu i la teva família.

 • Fons d’inversió. Renda fixa, variable o fons mixtos? Tu decideixes on i com invertir el teu patrimoni per obtenir els millors resultats. Nosaltres t’assessorem sobre com fer-ho.
 • Carteres de Selecció. Gaudeix d’un servei exclusiu de gestió de carteres, mitjançant el qual les teves inversions seran gestionades de manera activa i flexible per professionals amb amplis coneixements dels mercats.

Assabenta’t aquí de les alternatives d’inversió que més s’adapten a les teves necessitats i perfil.

 • Estigues al dia de l’actualitat dels mercats i les possibles inversions a través dels seus cercadors i simuladors.
 • Troba al teu correu electrònic la informació que necessites. Pots rebre al teu correu electrònic l’informe mensual de mercats i l’anàlisi que facin els teus experts.

Dona sentit a l’estalvi amb aquests plans que inverteixen en el teu futur i el de la teva família.

 • Plans de pensions, perquè en el moment de la teva jubilació et beneficiïs dels avantatges que té estalviar a llarg termini i ara en puguis aprofitar els avantatges fiscals.
  Si vols calcular quant has d’estalviar mes a mes perquè els ingressos de la teva jubilació siguin els que imagines, respon 5 preguntes senzilles al simulador.
 • Pla d’estalvi infantil, per assegurar els estudis dels teus fills.
 • Pla Futur PPA, una assegurança d’estalvi periòdic i flexible amb la qual podràs anar constituint un capital per al moment de la jubilació amb un interès garantit.
 • Pla d’estalvi Santander SIALP, una assegurança individual d’estalvi per estalviar a llarg termini amb interès garantit i avantatges fiscals.
 • Pla d’estalvi assegurança Santander (PASS), una assegurança individual d’estalvi per constituir un estalvi a mitjà i llarg termini amb interès garantit.

Parlem?

Si en vols més informació, deixa’ns les teves dades en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Finançament a mida

Accedeix a línies de finançament a mida amb condicions i temps de resposta especials per als clients Select.

Parlem?

Si en vols més informació, deixa’ns les teves dades en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Assegurances per a tu i la teva família

Descobreix tota la gamma d’assegurances:

 • Assegurances de vida amb cobertures en cas de mort o invalidesa permanent absoluta o gran invalidesa. A més, t’oferim una assegurança de vida exclusiva per a dones amb cobertura en cas de càncer femení.
 • Assegurança de la llar, que podràs configurar a mida de les seves necessitats i pagar per les cobertures que necessitis.
 • Assegurances de salut, amb àmplies cobertures i accés a un quadre mèdic complet o en modalitat de reemborsament de despeses.
 • Assegurança de cotxe, amb diferents modalitats de contractació, segons les teves necessitats.
 • Assegurança de decessos, per facilitar als teus els tràmits i els costos derivats de la mort.
 • Assegurança de dependència, per obtenir un complement econòmic per afrontar les despeses generades per una situació de dependència.

Parlem?

Si en vols més informació, deixa’ns les teves dades en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Et pot interessar

×
${loading}
×