Z7_3OKIGJ82OG49F0Q9343S85KFA6
Z7_3OKIGJ82OG49F0Q9343S85KFA5

AVANTATGES I FUNCIONAMENT

Atenció personalitzada com necessitis i quan la necessitis

A Select t'escoltem per entendre les teves necessitats financeres. Per això, un Especialista Select estarà sempre al teu costat amb solucions financeres, fins i tot anticipant-se a les teves necessitats. El teu Especialista Select et facilita i t'ajuda en la gestió de tot allò que t'afecti a tu i als teus. On i quan tu vulguis.

En definitiva, no només trobaràs productes, sinó també solucions. Fer realitat els teus projectes és així molt més fàcil.


L'Especialista Select s'adapta al teu estil de vida i a les teves necessitats

Per a les qüestions que vulguis tractar directament amb el teu especialista, disposaràs d'una atenció única i personalitzada:

  • Especialista Select presencial que t'atendrà a la nostra xarxa d'oficines, en espais exclusius i privats per a clients Select. Demana cita amb el teu especialista a l'oficina perquè t'atengui personalment i sense esperes. Així de fàcil al nostre web o a l'aplicació, a l'apartat centre d'ajuda / sol·licita cita prèvia.
  • Especialista Select de Santander personal per agilitzar les teves gestions 100% digital. Al web o a l'aplicació, a l'apartat “El meu gestor”, podràs agilitzar les teves gestions a través de consultes telefòniques, per correu electrònic, mitjançant un xat per conversar o, si t'ho estimes més, per videotrucada.

Decideix en cada moment com vols comunicar-te amb el teu especialista. Perquè ni totes les necessitats són iguals ni tots els dies són iguals, ets tu qui tria el moment i el canal.


Com puc gaudir del meu Especialista Select?

El servei de Especialista Select és un dels avantatges que Banco Santander ofereix als seus clients Select. Per gaudir d'una atenció personalitzada:


Si ja tinc un Especialista Select, com puc canviar-lo per un de remot?

El teu Especialista Select presta un servei presencial a l'oficina. Si vols gaudir d'atenció personal de forma remota, hauràs de canviar el teu Especialista Select per un especialista remot a Santander Personal.

  • A la part privada del web o de l'aplicació, a la secció El teu gerent, pots sol·licitar el canvi del teu servei presencial per Santander Personal.
  • Sol·licita informació en la teva oficina més pròxima.
  • Truca al 915 123 123

Parlem?

Si en vols més informació, deixa’ns les teves dades en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Z7_3OKIGJ82OG49F0Q9343S85KFQ4
Z7_3OKIGJ82OG5290QP77B8T7M3Q7

Et pot interessar

×
${loading}
×