Z7_3OKIGJ82OO4H00QPJ8A72ASMP7
Z7_3OKIGJ82OO4H00QPJ8A72ASEK2
Z7_3OKIGJ82OO4H00QPJ8A72ASM54

Quins serveis estan inclosos en el rèntig del meu cotxe?

MÉS FLEXIBILITAT PER A NO PAGAR LES RENDES O CANCEL·LAR EL CONTRACTE

El nou Santander Rènting: Més Fàcil, Més Flexible i Més Lliure, que s'adapta a la teva vida amb nous serveis.

Si la teva vida canvia, nosaltres ens adaptem amb tu. 

  • Pots deixar de pagar les rendes i continuar utilitzant el cotxe, o cancel·lar el contracte sense cost en cas de quedar-te sense ocupació o baixa per malaltia.
  • Pots cancel·lar el contracte sense cost en cas de divorci, naixement múltiple o trasllat professional.

Per obtenir-ne més informació, prem aquí.


MANTENIMENT INTEGRAL I REPARACIÓ D’AVARIES

Santander Rènting gestiona totes les intervencions incloses en el programa de revisió i manteniment del fabricant (inclou la mà d’obra, l’oli, els líquids, els filtres, etc.). Així mateix, disposaràs de la substitució de peces i recanvis per desgast, la reparació d’avaries mecàniques (incloses les peces i la mà d’obra) i la revisió de nivells.

Totes les intervencions es faran als tallers oficials de la marca seleccionada o en tallers concertats segons el servei contractat. A les zones que no disposin de cobertura de tallers oficials, el servei s’oferirà en tallers concertats. La qual cosa es tradueix en una de les xarxes de cobertura de manteniment més gran del mercat.


Manteniment

Reparacions

Assegurança a tot risc

Substitució de pneumàtics

Gestió de multes i punts

Taller concertat

Tallers concertats
+
cita prèvia obligatòria

Tallers concertats
+
cita prèvia obligatòria

Tallers concertats
+
cita prèvia obligatòria

Tallers concertats
+
cita prèvia obligatòria

Inclòs

Taller oficial

Tallers oficials,
a elecció del conductor

Tallers oficials,
a elecció del conductor

Tallers oficials,
a elecció del conductor

Tallers concertats

Inclòs



ASSEGURANÇA TANCADA A TOT RISC SENSE FRANQUÍCIA

Els vehicles de Santander Rènting tenen contractada una assegurança a tot risc durant tot el període d’arrendament, amb prima tancada durant el termini contractat.

Qualsevol conductor estarà cobert, independentment de l’edat o l’antiguitat del carnet, per tot el territori estatal i la resta de països de la Unió Europea, sense que siguin necessàries cap autorització prèvia ni assegurances addicionals.

Assistència en carretera permanent

Des del quilòmetre 0, tant per al cotxe com per als ocupants (incloses les peces i la mà d’obra de la reparació en carretera).


SUBSTITUCIÓ DE PNEUMÀTICS

Disposaràs del servei de substitució dels quatre pneumàtics cada 40.000 quilòmetres contractats. Els nous pneumàtics seran de característiques similars als muntats de sèrie en el vehicle, i sempre disposant de marques de qualitat contrastada.

Els canvis de pneumàtics es duen a terme en els més de 400 tallers concertats per Santander Rènting a tot Espanya.

També estan cobertes les reparacions de pneumàtics per punxades i rebentades.

Pneumàtics d’hivern

Quan contractis el servei de canvi de pneumàtics d’hivern, tindràs almenys un canvi de pneumàtics d’hivern (inclosa la custòdia i el canvi).


GESTIÓ DE SANCIONS DE TRÀNSIT I DE RECUPERACIÓ DE PUNTS

Gratuït, sense cost addicional per al client. Tramitació d’escrits contra procediments administratius sancionadors en matèria de trànsit i possible reemborsament màxim de 400 euros l’any en concepte de “curs de recuperació” (segons el contracte).


GESTIÓ DE FLOTA

A la teva Banca en línia, dins de l’apartat de “Finançament”, trobaràs una eina per fer el seguiment de la flota en què es detallen els aspectes principals relacionats amb l’ús dels vehicles, amb informació per corregir-ne les possibles desviacions.

  • Seguiment de gestió de comandes: des del moment de la petició del vehicle fins a la seva data de lliurament a l’usuari.
  • Seguiment dels quilòmetres recorreguts: perquè sàpigues quina és la distància recorreguda pel vehicle davant els quilòmetres contractats.
  • Seguiments d’intervencions: manteniments i avaries, amb el detall dels quilòmetres, les dates i la descripció.
  • Seguiments de sinistres: amb el detall del tipus de sinistre.
  • Combustible: informació sobre les despeses de combustible i els peatges, en cas que es contracti aquest servei opcional.
  • Facturació: resum de la factura mensual i el detall per vehicle, amb desglossament de les rendes netes i l’IVA suportat.

Tota aquesta informació es pot tractar i baixar en el formats d’arxius més habituals: Excel, base de dades...


DESVIACIÓ DE QUILÒMETRES

És possible regularitzar el quilometratge contractat quan venç el contracte. El preu de regularització de l’excés i el defecte de quilòmetres és el mateix.

A més, durant el període de l’arrendament, és possible recalcular les quotes per als vehicles el quilometratge real dels quals superi sensiblement el contractat.


SERVEI D’ITV

Santander Rènting cobreix les despeses de tramitació de la inspecció tècnica de vehicles (ITV) que el vehicle ha de passar periòdicament. Per a això pots fer servir la nostra xarxa de centres ITV concertats o dirigir-te al centre més proper i t’abonarem els costos i les taxes.


SERVEIS OPCIONALS

Vehicle de substitució

Podràs utilitzar un vehicle de lloguer de categoria similar al contractat, en els casos d’immobilització superior a 24 hores per causa d’avaria, sinistre o robatori. El servei l’ofereixen marques de primer nivell com ATESA, AVIS o HERTZ, i s’ofereix pel pagament d’una prima mensual fixa.

Trucant prèviament al Servei d’Atenció al Client, podràs disposar del vehicle de substitució en qualsevol delegació d’aquestes companyies, per un termini de 10, 20 o 30 dies per any.

Atès que es tracta d’un servei flexible, és possible dissenyar cobertures a mida.

Parlem?

Visita la teva oficina del Santander més propera o truca’ns al

917 098 569

Z7_3OKIGJ82OO4H00QPJ8A72ASM56
Z7_3OKIGJ82OO4H00QPJ8A72ASUU3
Z7_3OKIGJ82OO4H00QPJ8A72AS154

Et pot interessar

×
${loading}
×