A Banco Santander t'orientem perquè prenguis la decisió que s'ajusti a les teves necessitats. Quan obtens diners de manera inesperada, de vegades, no és fàcil decidir com gestionar-los. Hi ha molts factors que cal tenir en compte a l'hora de prendre la decisió: vols saldar un deute?, vols augmentar el teu patrimoni? o t'estimes més que els teus diners no perdin valor amb el temps?

Si coneixes les teves necessitats i objectius financers, tindràs més clares les alternatives per gestionar els diners. Normalment, les opcions més comunes per gestionar els diners inesperats són les següents:

  • Fer una inversió financera: l'avantatge és que s'adapta a les teves possibilitats econòmiques i podràs generar guanys. El desavantatge és que hi ha diferents graus de risc.
  • Comprar una propietat: l'avantatge és que, a llarg termini, es podria revalorar. El desavantatge és que has d'invertir força temps i diners per mantenir l'immoble.
  • Desar els diners en un compte bancari: l'avantatge és que els tens a mà, sense risc de perdre'ls. El desavantatge és que aquests diners perden valor cada dia a causa de la inflació.

No hi ha cap opció correcta o incorrecta. Tot depèn del teu perfil i de les teves necessitats. A Banco Santander, molts clients com tu trien fer una inversió financera. Invertir és una manera alternativa d'estalviar per al futur i que podria oferir-te més creixement a llarg termini que deixar els diners en un compte d'estalvi. A més, invertir podria evitar que els estalvis perdin valor al llarg del temps.

Hi ha tres coses que has de tenir en compte abans d'invertir

  1. Comença com més aviat millor.
  2. Diversifica.
  3. Mantingues la inversió al llarg del temps.

Amb els anys, hem conegut els nostres diferents clients i hem arribat a reconèixer 5 tipus de clients segons el seu perfil de risc:


Valorar aquest article

Tu valoración ha sido guardada.

${loading}
×