Trasllada el teu compte d'un altre banc i nosaltres ens encarreguem de la gestió

Si vols canviar el teu compte al Santander i encara no saps com fer-ho, nosaltres t'ajudem amb el nostre servei de trasllat de comptes bancaris.

PROCÉS 100 % DIGITAL

Trigaràs menys d'un minut a completar la sol·licitud de trasllat.


GESTIÓ AMB UNS PASSOS MOLT SENZILLS

  1. Selecciona un compte Santander en el qual figuris com a titular i al qual vols fer el canvi.
  2. Indica'ns les dades del teu compte en un altre banc.
  3. Selecciona què vols traslladar al Santander: tot el compte, rebuts domiciliats, ingressos, ordres de transferència, saldo i sol·licitud de cancel·lació del compte a l'altra entitat.
  4. Escull una data de trasllat. Això sí, tingues en compte que el procés no és immediat.Necessitem un mínim de 13 dies hàbils des que signin tots els titulars del compte per poder realitzar tots els tràmits.
  5. Revisa i confirma l'operació que acabes de realitzar. I llestos!

PROCÉS SEGUR

Sense que l'altre banc hagi d'intermediar, nosaltres ens encarreguem de tota la gestió d'una manera ràpida i totalment segura.

Et pot interessar

Descobreix el nostre Compte en línia Santander, sense comissions ni condicions, i comença a gaudir dels avantatges.

Icon / PlayerCreated with Sketch.

Porta el teu compte al Santander

Coneix tot sobre el servei de trasllat de comptes, amb què ens encarregarem de la gestió dels teus rebuts.

Gestionem, sense cap cost, els serveis següents:

Durant el procés de trasllat de comptes, ens encarreguem de:

  • Comunicar als emissors de rebuts (llum, telèfon, etc.) el canvi al nou compte.
  • Registrar i executar, amb els mateixos termes (periodicitat, import, etc.) que tenies a l'altre banc, totes les transferències periòdiques en les quals actuaves com a ordenant.
  • Sol·licitar a l'altre banc el saldo i la cancel·lació del compte.

T'informarem de qualsevol canvi que es produeixi en relació amb la teva sol·licitud.

PREGUNTAS FRECUENTES

Preguntes freqüents sobre el trasllat de comptes bancaris

En què consisteix el Servei de canvi de banc? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

És un servei que oferim a través d'Iberpay per facilitar el trasllat de comptes bancaris d'un client des d'un banc a un altre en línia, sense haver d'anar a l'altre banc.

Només has d'omplir les dades d'aquest formulari i signar la sol·licitud. Nosaltres ens encarreguem de la resta. Pots configurar què vols traslladar: domiciliacions de rebuts, transferències periòdiques, ordres permanents, saldo i, fins i tot, la cancel·lació de l'altre compte.

Banco Santander o l'entitat d'origen em cobraran comissions o despeses per aquest servei? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Aquest servei és totalment gratuït. No cobrem comissions per dur a terme aquesta gestió.

He de dur a terme gestions addicionals? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Pot ser que algun dels emissors de rebuts no permeti que fem aquesta gestió en nom teu. En aquest cas, hauràs de comunicar a l'entitat emissora el canvi del teu compte de deute.

Passa el mateix amb les transferències periòdiques entrants que vulguis canviar als comptes de Banco Santander. Pel que fa a les nòmines, et recomanem que et posis en contacte amb el departament de recursos humans de la teva empresa per sol·licitar el canvi de compte d'abonament. Igualment, si l'ingrés és una pensió no contributiva de la Seguretat Social o d'altres organismes, posa't en contacte directament amb ells, de la mateixa manera que, en el cas de subsidi d'atur, pots canviar directament el compte a través del SEPE.

No obstant això, nosaltres t'acompanyarem durant tot el procés i et proporcionarem els formularis necessaris perquè els lliuris a l'entitat emissora dels rebuts o ingressos.

Qui ha de signar la sol·licitud de canvi de banc? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

És indispensable que la sol·licitud estigui signada per tots els titulars del compte. A més, el compte de l'altre banc ha de tenir els mateixos titulars que el del compte Santander. Si no coincideixen, l'entitat d'origen rebutjarà la sol·licitud de trasllat

Quant de temps triga el procés? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

El trasllat no és immediat. Cal que ens deixis una mica de temps. La normativa estableix un termini de 13 dies hàbils des que tots els titulars signen la sol·licitud.

Es cancel·larà el compte que tinc en l'altra entitat? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Perquè puguem traslladar el compte de l'altre banc, cal complir uns requisits mínims. Per poder sol·licitar el servei, has de ser titular dels comptes d'origen i de destinació i no pots tenir saldo pendent de cobrament a l'altra entitat ni productes associats (per exemple, una hipoteca) al compte que vulguis cancel·lar.

Com ho puc fer per sol·licitar el trasllat de comptes en una oficina de Banco Santander? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Omple el formulari següent i lliura'l a qualsevol de les nostres oficines.

T'ha semblat útil aquesta informació?
Ens encantaria conèixer la teva opinió per a millorar

Servei de trasllat de comptes bancaris

Et pot interessar

×
${loading}
×