Santander

Aplicació Santander

Hem adaptat l'Aplicació Santander a les teves necessitats, per això et presentem una versió renovada, més senzilla, més intel·ligent, més moderna, amb noves capacitats i centenars de detalls que et faran el dia a dia més fàcil. Volem oferir-te solucions i experiències digitals més útils, convenients i humanes.

Per a tu, la nostra millor Aplicació.

Accedeix a totes les funcionalitats des del teu dispositiu mòbil.

Compta amb eines per estar informat dels teus productes financers.

Posa't en contacte amb el personal del banc cada vegada que ho necessitis.

Funcionalitats a l'abast de la mà:

  

Personalitza la teva aplicació

Pots personalitzar al màxim l'aplicació, tria la posició global que més s'ajusti a les teves necessitats: la clàssica, una versió més útil de la que ja coneixes; la bàsica, optimitza la visualització amb menys informació a primera vista; la Smart, per als més agosarats i digitals.

  

Avança't al futur amb la teva Agenda financera

Consulta la nova Agenda financera i pren el control de tot allò que succeirà els propers dies als teus comptes. Els teus esdeveniments financers més rellevants del passat i dels que estan a punt d'ocórrer: els rebuts i subscripcions que es carregaran, les quotes i liquidacions de préstecs, targetes, assegurances, transferències periòdiques, etc. T'avisem de l'important perquè no t'emportis sorpreses!

  

Troba el que necessites amb el nou cercador

Cercar un moviment ja no serà un problema gràcies al nou cercador global ubicat a la posició global i a altres espais principals. Cerca per text el contingut d'un moviment. També troba operatives i les preguntes freqüents més rellevants.

  

Gestiona els rebuts

Un nou espai per als rebuts, és més fàcil cercar qualsevol rebut domiciliat dels teus comptes, ara pots veure'ls, a més de per data, per l'emissor, pel producte en què està domiciliat... i et mostrem els propers rebuts que es carregaran al teu compte perquè puguis gestionar-los amb antelació.

  

Enviar diners

Podràs fer-ho de totes les maneres possibles: un traspàs, enviament nacional, internacional, Bizum, a un caixer automàtic. Un espai molt més ordenat i en el qual els teus contactes favorits i els enviaments realitzats estan més a mà perquè els puguis reutilitzar.

  

Mantingues controlades les teves finances a la teva nova zona d'anàlisi

Per fer un millor seguiment de les teves despeses i estalvi, també del teu pressupost de despeses. Trobaràs consells personalitzats sobre els teus hàbits de consum i consells generals sobre com estalviar cada mes.

  

Explora al teu Mapa de compres

En aquest espai veuràs els teus moviments de compra posicionats en un mapa, és una nova forma d'analitzar el teu comportament de compra i verificar els moviments.

 

Aquestes i moltes altres novetats t'esperen en accedir a la teva nova Aplicació Santander.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram