Santander

App Banco Santander

App Santander. Assabenta't de les noves funcionalitats i gaudeix de tots els avantatges

  • Dia a Dia
  • Eines
  • Contacte
  • Ajuda

Sabem que el dia a dia pot consumir-te més temps del que voldries. Per això, anar a les oficines del banc ja no és l'única opció. Amb l'aplicació Santander pots accedir a totes les funcionalitats des del teu dispositiu mòbil i gaudir així de tots els seus avantatges:

GESTIONS DIÀRIES

  

Transferències i traspassos:

Fes pagaments nacionals i internacionals, fins i tot en moneda estrangera.

   Operatives amb targetes:

Consulta els teus moviments, activa el pagament mòbil i tria la targeta amb la qual vols pagar de forma predeterminada. A més, recarrega el mòbil, retira efectiu a dèbit amb codi, fes ON/OFF de targetes, bloqueja-les en cas de pèrdua o consulta el teu PIN i CVV.
  

Altres aplicacions:

Accedeix ràpidament a Money Plan i Broker una vegada descarregades les aplicacions.

  

Entrada segura:

Accedeix al teu compte amb l'empremta digital Touch ID i fes totes les operacions de manera segura, des del canvi i la recuperació de claus fins a pagaments i domiciliació de rebuts.

  

Caixers automàtics:

Troba els caixers automàtics més propers i els internacionals i fes servir el NFC per activar-los: en lloc d'introduir-hi la targeta, genera un codi que posteriorment introduiràs al caixer automàtic per retirar el efectiu a dèbit. Fins i tot podràs retirar efectiu a dèbit a través del mòbil amb els nostres caixers automàtics sense contacte.

   Lectura automàtica de SMS:

Si el teu dispositiu o la versió de l'aplicació ho permeten, podràs fer servir la funcionalitat que permet la lectura automàtica per part de l'aplicació dels missatges SMS amb la clau per confirmar operacions. Aquest mètode és més còmode i segur, ja que no hauràs d'escriure la clau que t'enviarem per SMS per signar una operació sinó que l'aplicació la capturarà directament i l'autoemplenarà al camp corresponent.

 

Amb l'aplicació Santander comptaràs amb una sèrie d'eines que et permetran estar informat sobre els teus productes financers de manera constant:

INFORMACIÓ IMMEDIATA

  

Correspondència en línia:

Consulta els teus moviments i operacions des de la bústia de correspondència en línia i descarrega'ls en PDF.

  

Notificacions push:

Rep notificacions per cada esdeveniment rellevant (pagaments realitzats, càrrecs i ingressos a comptes, així com comunicacions comercials) i alertes sobre productes (moviments superiors a determinats imports, saldo a compte per sota d'un límit).

 

Amb l'aplicació Santander pots accedir a totes les funcions bancàries des del teu dispositiu mòbil, però també pots tenir contacte amb el personal del banc:

ACCÉS A ALTRES CANALS

  

Xat amb gestor personal:

Consulta un gestor personal 24/7 que resoldrà tots els teus dubtes sobre qualsevol producte. T'hi pots posar en contacte utilitzant el xat.

  

Atenció al client:

Marca el número de la Superlínia, 915 123 123, per fer consultes sobre tots els productes i finalitzar operacions començades a l'aplicació. També pots gestionar les targetes en cas de robatori o pèrdua, disposar d'atenció directa per al bloqueig de targetes, iniciar un xat amb agents o programar cites en oficines per sol·licitar moneda estrangera.

 

Amb l'aplicació Santander disposaràs de diferents opcions d'ajuda en l'ús de l'aplicació:

SUPORT AMB NOMÉS UN CLIC

  

Coachmarks:

Gaudeix de les ajudes que es despleguen a la pantalla per conèixer les noves funcions i utilitzar les existents. Consulta-les en tot moment.

  

Tooltips:

Sense sortir de la pantalla podràs accedir a una assessoria addicional i ampliar informació sobre qualsevol operativa que vulguis realizar.

  

Tutorials:

Trobaràs un tutorial instructiu per cada funció nova, explicant per a què serveix i com la pots trobar. Podràs visualitzar-los després de la descàrrega de l'aplicació i consultar-los en qualsevol moment a l'àrea de consells.

  

Preguntes freqüents:

Per respondre dubtes generals sobre l'aplicació o els diferents productes, disposaràs d'una secció de preguntes freqüents.

 

Santander App. Descobreix-la al: Google Play
Consíguelo en el App Store

 

Tens algun dubte.Trucans al 915 123 123

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram