Santander

App Banco Santander

App Santander. Assabenta't de les noves funcionalitats i gaudeix de tots els avantatges

  • Dia a Dia
  • Eines
  • Contacte
  • Ajuda

Sabem que el dia a dia pot consumir-te més temps del que voldries. Per això, anar a les oficines del banc ja no és l'única opció. Amb l'aplicació Santander pots accedir a totes les funcionalitats des del teu dispositiu mòbil i gaudir així de tots els seus avantatges:

GESTIONS DIÀRIES

  

Transferències i traspassos:

Fes pagaments nacionals i internacionals, fins i tot en moneda estrangera.

   Operatives amb targetes:

Consulta els teus moviments, activa el pagament mòbil i tria la targeta amb la qual vols pagar de forma predeterminada. A més, recarrega el mòbil, retira diners amb codi, fes ON/OFF de targetes, bloqueja-les en cas de pèrdua o consulta el teu PIN i CVV.
  

Altres aplicacions:

Accedeix ràpidament a Money Plan, Broker i Santander Wallet una vegada descarregades les aplicacions.

  

Entrada segura:

Accedeix al teu compte amb l'empremta digital Touch ID i fes totes les operacions de manera segura, des del canvi i la recuperació de claus fins a pagaments i domiciliació de rebuts.

  

Caixers:

Troba els caixers més propers i els internacionals i fes servir el NFC per activar-los: en lloc d'introduir-hi la targeta, genera un codi que posteriorment introduiràs al caixer per retirar els diners. Fins i tot podràs retirar diners a través del mòbil amb els nostres caixers sense contacte.

 

Amb l'aplicació Santander comptaràs amb una sèrie d'eines que et permetran estar informat sobre els teus productes financers de manera constant:

INFORMACIÓ IMMEDIATA

  

Correspondència en línia:

Consulta els teus moviments i operacions des de la bústia de correspondència en línia i descarrega'ls en PDF.

  

Notificacions push:

Rep notificacions per cada esdeveniment rellevant (pagaments realitzats, càrrecs i ingressos a comptes, així com comunicacions comercials) i alertes sobre productes (moviments superiors a determinats imports, saldo a compte per sota d'un límit).

 

Amb l'aplicació Santander pots accedir a totes les funcions bancàries des del teu dispositiu mòbil, però també pots tenir contacte amb el personal del banc:

ACCÉS A ALTRES CANALS

  

Xat amb gestor personal:

Consulta un gestor personal 24/7 que resoldrà tots els teus dubtes sobre qualsevol producte. T'hi pots posar en contacte utilitzant el xat.

  

Atenció al client:

Marca el número de la Superlínia, 915 123 123, per fer consultes sobre tots els productes i finalitzar operacions començades a l'aplicació. També pots gestionar les targetes en cas de robatori o pèrdua, disposar d'atenció directa per al bloqueig de targetes, iniciar un xat amb agents o programar cites en oficines per sol·licitar moneda estrangera.

 

Amb l'aplicació Santander disposaràs de diferents opcions d'ajuda en l'ús de l'aplicació:

SUPORT AMB NOMÉS UN CLIC

  

Coachmarks:

Gaudeix de les ajudes que es despleguen a la pantalla per conèixer les noves funcions i utilitzar les existents. Consulta-les en tot moment.

  

Tooltips:

Sense sortir de la pantalla podràs accedir a una assessoria addicional i ampliar informació sobre qualsevol operativa que vulguis realizar.

  

Tutorials:

Trobaràs un tutorial instructiu per cada funció nova, explicant per a què serveix i com la pots trobar. Podràs visualitzar-los després de la descàrrega de l'aplicació i consultar-los en qualsevol moment a l'àrea de consells.

  

Preguntes freqüents:

Per respondre dubtes generals sobre l'aplicació o els diferents productes, disposaràs d'una secció de preguntes freqüents.

 

Santander App. Descobreix-la al: Google Play
Consíguelo en el App Store

 

Tens algun dubte.Trucans al 915 123 123

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Compte oficial de Banco Santander Espanya a Google+
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube