Diferencia’t dels altres i fes el pas

Cerca de feina, accés a ajudes a l’emprenedoria, ofertes de formació a tot el món... Tenir un Compte Smart té grans avantatges, entre els quals hi ha aconseguir tota la informació que necessites sobre l’educació, la feina i l’emprenedoria amb la teva app Santander.

Educació:

A Banco Santander impulsem programes de beques i ajudes que es converteixen cada any en milers d’oportunitats per al desenvolupament acadèmic i professional de joves, professors i investigadors.
Et permetem trobar totes aquestes oportunitats i molt més en un sol lloc, en què tant les universitats sòcies de Santander Universidades de la xarxa com institucions i empreses de tot el planeta fan públiques les seves convocatòries de beques. Descobreix la plataforma


Feina:

Banco Santander t’ofereix orientació laboral perquè et sigui més fàcil trobar la feina dels teus somnis. T’ensenyem algunes de les habilitats que necessitaràs en la teva carrera professional i posem a la teva disposició una àmplia oferta de feina perquè el teu salt al món laboral sigui un èxit.

Aquests són els serveis als quals Banco Santander et dona accés si necessites orientació laboral:

  • Entra al Portal de feina d’Universia i troba ofertes laborals adaptades al teu perfil.
    Algunes de les millors empreses d’Espanya i de la resta del món publiquen aquí les seves vacants, que s’actualitzen de manera periòdica. Et pots inscriure a cada oferta i enviar el teu currículum directament des del portal.

Emprenedoria:

Consulta els diferents programes d’ajuda per impulsar l’emprenedoria que posem a disposició dels joves, com el programa Explorer, la comunitat que connecta els emprenedors que rebran formació, suport i mentoria perquè puguin desenvolupar una idea innovadora.

Si vols conèixer més programes que tenim per a tu, descobreix-los a Santander SmartBank, on també trobaràs continguts d’interès amb claus per a l’emprenedoria.

Parlem?

Explica’ns què necessites saber, truca’ns al

915 123 123

Desenvolupa el teu talent Smart

Icon / check Created with Sketch. Troba beques i ajudes per potenciar els teus estudis.

Icon / check Created with Sketch. Descobreix ofertes d'ocupació i pràctiques.

Icon / check Created with Sketch. Accedeix a ajudes per al teu projecte d’emprenedoria.

Et pot interessar

×
${loading}
×