Z7_3OKIGJ82O0MI10QPSOGPKFQ2H2
Z7_3OKIGJ82O0MI10QPSOGPKFQ2H1

Què és Santander Personal?

Santander Personal és un canal de gestió personalitzat per a tot tipus d’empreses que ofereix gestió integral, flexibilitat i atenció les 24 hores de manera totalment gratuïta.

El Santander respon a les teves necessitats amb un servei personalitzat realitzat per Gestors Digitals especialitzats que t’ajudaran a impulsar el creixement de la teva empresa siguis on siguis.

 • Personalitzat, estaràs sempre atès pel teu Gestor Personal.
 • Disposaràs de la gestió integral d’experts en finançament (lísing, rènting, línies de mediació...), tresoreria, etc., que et presentaran les millors alternatives per al desenvolupament del teu negoci i la gestió dels teus pagaments i cobraments.
 • Un equip de Gestors Digitals especialitzat en Negoci Internacional t’ajudaran en les teves exportacions i importacions, la gestió de divises, cobertures, etc. en l’idioma que necessitis.
 • Servei 24 hores, gratuït i multilingüe.
 • Un canal flexible perquè triïs el moment i la manera de posar-te en contacte amb el teu gestor.
  Tu tries com comunicar-te amb el teu banc.

Quins avantatges té?

 • Aprofita l’última tecnologia i mantén contacte directe amb el teu Gestor Digital.
 • De manera remota i propera, les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.
 • Beneficia’t de tots els avantatges que ofereix: immediatesa, flexibilitat i atenció personalitzada.
 • Un servei que s’adapta a tu i al teu tipus de negoci perquè la relació amb el teu banc continuï sent còmoda i senzilla. A Santander Personal treballem per oferir-te cada dia la millor atenció personalitzada sabent com funcionen els diferents sectors per oferir-te el que necessites perquè el teu negoci continuï prosperant.
 • Tu decideixes com relacionar-te amb Banco Santander:

VIDEOTRUCADA

L’última tecnologia al teu servei, perquè et puguis posar en contacte amb el teu Gestor Digital de manera propera, directa i innovadora. Podràs veure i parlar amb el teu gestor digital a través de l’app de videotrucada del Santander.

XAT

Et pots posar en contacte ràpidament amb el teu Gestor Digital a través del canal Mur, un canal de missatgeria directa per fer consultes concretes que podreu parlar ràpidament i de manera concisa.

TELÈFON

Posa’t en contacte amb el teu Gestor Digital sempre que ho necessitis, amb un servei de 24 hores perquè t’ajudi en qualsevol tipus de tràmit i contractació sense necessitat de desplaçaments, en el moment que sigui i siguis on siguis.

ADREÇA ELECTRÒNICA

Escriu un missatge electrònic al teu Gestor Digital per a les operacions bancàries que necessitis tramitar.

Z7_3OKIGJ82O0MI10QPSOGPKFQ290

Qui pot accedir a aquest canal?

PARTICULARS
Clients de tota mena amb diferents inquietuds poden accedir al nostre canal de Santander Personal Particulars.

SELECT
Si estàs dins del segment Select, estaràs atès per un Gestor Digital especialitzat en productes d’estalvi i inversió.

NEGOCIS
Si ets autònom, tens una empresa o la dirigeixes, un Gestor Digital especialitzat en productes de negoci et podrà atendre sempre que ho necessitis i informar-te de tots els avantatges que tens en els diferents moments de l’any.


CNI
Un equip de Gestors Digitals especialitzat en Negoci Internacional t’ajudarà en les teves exportacions i importacions en l’idioma que necessitis.

Com et pots posar en contacte amb el teu gestor personal?

APP SANTANDER
Dona-t d’alta al canal des del telèfon mòbil.
Podràs accedir al teu Gestor Digital des dels diferents canals de comunicació: contacte telefònic, videotrucada, xat i correu electrònic.

BANCA EN LÍNIA
També et pots donar d’alta a Santander personal des de la teva àrea personal. Tindràs accés a tots els canals de comunicació amb el teu Gestor i podràs consultar les teves dades sense sortir de la Banca en línia.

TELÈFON
Truca’ns i sol·licita’l a través del telèfon 915 123 123. Un cop t’hi hagis donat d’alta, et podràs posar en contacte amb el teu Gestor Personal quan ho necessitis.

OFICINES
Sol·licita l’alta a qualsevol de les nostres oficines Santander. Després, et podràs comunicar amb el teu Gestor a través de tots els canals que posem a la teva disposició.

Z7_3OKIGJ82O0MI10QPSOGPKFQ292
Z7_3OKIGJ82O0MI10QPSOGPKFQ2F7
Z7_3OKIGJ82O0MI10QPSOGPKFQ291

Et pot interessar

×
${loading}
×