Santander

Xarxes Socials Santander Empreses

XARXES SOCIALS. Uneix-te a la nostra comunitat i comparteix coneixements amb altres empresaris com tu.

El teu banc també està a les xarxes socials per escoltar-te i atendre consultes i per ajudar-te a descobrir informació sobre tot el que et pot fer créixer el teu negoci: finançament, internacionalització, formació...

Uneix-te a la nostra comunitat i comparteix coneixements amb altres empresaris com tu: 

Al Twitter:

@sanEmpresas_es: perfil de Banco Santander Espanya per a empreses. Independentment del teu sector, hi trobaràs informació i solucions per poder "sortir a guanyar".
@santander_resp: canal d'atenció al client de Santander Espanya. T'ajudem de dilluns a dissabte, de 8 a 21 h.

LinkedIn

Al Linkedin:

Comunitat Santander Empreses: grup de networking per a empresaris i directius interessats a compartir i descobrir informació sobre el món de les empreses i el seu creixement:
Santander Empreses a Linkedin: independentment del teu sector, hi trobaràs informació i solucions per fer créixer el teu negoci.

Youtube

Al Youtube:

www.youtube.com/bancosantander: El canal de vídeo de Santander Espanya. Hi trobaràs els nostres anuncis, tutorials i vídeos amb informació útil, tant si ets client com si encara no t'hi has decidit. con información útil, tanto si eres cliente como si aún no te has decidido.

Facebook

Al Facebook:

www.facebook.com/SanEmpresasEs/: Perfil de Banco Santander Espanya per a empreses. Independentment del teu sector, hi trobaràs informació i solucions per poder sortir a guanyar. 

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram