Z7_3OKIGJ82O0K8F0Q9AKCBDGTN55
Z7_3OKIGJ82O0K8F0Q9AKCBDGTN57
Z7_3OKIGJ82O0K8F0Q9AKCBDGTNL4

PRODUCTO SIMPLE

Una solució per a la centralització de la liquiditat

Optimitza la gestió de tresoreria de la teva empresa a través Cash Pooling.

El Cash Pooling és un servei financer a disposició d’empreses i grups d’empreses perquè puguin concentrar els saldos de diversos comptes bancaris en un compte centralitzador, des del qual i cap al qual flueixen els fons, mitjançant escombrades i reposició de fons entre comptes.

Si la teva empresa té filials a Espanya i a l’estranger, Cash Pooling és la millor opció per gestionar de manera centralitzada tots els comptes. Tindràs darrere tota la fortalesa, els mitjans tècnics i l’àmplia xarxa de corresponsals per definir estructures de cash management de Banco Santander, amb una àmplia cobertura a Europa a través de les principals entitats bancàries de la zona euro.

Característiques de Cash Pooling

Mitjançant Cash Pooling les companyies poden concentrar tots els saldos dels seus diferents comptes en un únic compte centralitzador, amb les característiques següents:

  • Les escombrades es poden dur a terme entre comptes estatals de Banco Santander Espanya o entre comptes de Santander Espanya i altres bancs europeus.
  • Aquests serveis es duran a terme sempre en la mateixa moneda.
  • Hi ha dos tipus de serveis:
  • Sweeping Topping (transaccions d’escombrada i cobertura).
  • D-Zero.
  • Les escombrades es poden efectuar respectant la data valor dels moviments.

Si contractes Cash Pooling Santander, faràs més eficients els teus processos bancaris i milloraràs el teu múscul financer com a matriu, així com els processos de conciliació. El sistema et permet:

  • Automatitzar l’enviament i la recepció de fons mitjançant unes regles predefinides.
  • Organitzar els fluxos bancaris. 

Si vols disposar del servei de Cash Pooling a la teva empresa o grup empresarial, apropa’t a la teva oficina Santander més propera i demana parlar amb l’especialista de cash management.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Z7_3OKIGJ82O0K8F0Q9AKCBDGTNL5
Z7_3OKIGJ82O8K440QP7KB9QRV4J3

Et pot interessar

×
${loading}
×