All Access

All access. Una proposta única per clients globals

All Access és un servei global per a les seves necessitats internacionals:

Deu mercats. Un banc privat.

Li oferim tota l'experiència, el coneixement local i els avantatges d'operar en deu mercats, reunits en una plataforma internacional interconnectada:

 • Accés global. Accedeixi a la nostra xarxa internacional de banquers i oficines quan viatgi a qualsevol país on Santander Private Banking estigui present.
 • Client global. Reconeixement com a client de banca privada a qualsevol de les nostres deu geografies.1
 • Suport en l'obertura de comptes. Procés senzill i assistència personalitzada per obrir un compte del Grup Santander en altres països.
 • Assistència en tot moment. Faci servir els nostres serveis telefònics locals en un ampli horari.

Ampliem el nostre compromís a través de la plataforma global de Santander Private Banking. Traspassem fronteres perquè arribi més lluny

Àmplia gamma de productes i serveis.

Més facilitat per fer transferències i transaccions internacionals, avantatges en les targetes, eliminació de comissions per retirada d'efectiu a caixers automàtics Santander i un accés més àgil als seus comptes. Així mateix, un servei digitalitzat millorarà les interaccions Santander i farà que siguin més ràpides, senzilles i productives.

 • Targetes prèmium. La nostra oferta de targetes de crèdit Prèmium gaudeixen d'una àmplia gamma de serveis exclusius, com ara bestretes d'efectiu, substitució de targetes i sales VIP.2
 • Transferències internacionals gratuïtes. Eliminació de les comissions en transferències internacionals entre els seus comptes Santander Private Banking.3
 • Solucions de finançament internacional. Financi els seus projectes amb un enfocament local o multinacional.2
 • Especialistes immobiliaris. Equips especialitzats per donar-li suport en les seves inversions immobiliàries locals i internacionals.
 • Utilització gratuïta de caixers automàtics. Eliminació de comissions a més de 30.000 caixers automàtics del Santander a tot el món amb les nostres targetes de dèbit Santander Private Banking i també de les comissions de les compres fetes en moneda estrangera.


Més enllà de serveis financers.

Serveis i experiències exclusius que l'ajudaran a connectar i expandir el seu món.

 • Santander Work Café. Accés a beneficis Private Banking dins de Santander Work Café. PRÒXIMAMENT.
 • Experiències SPB. Invitacions a conferències financeres, programes educatius i esdeveniments culturals i esportius únics a tot el món.
 • Visió de mercat. Accés a informes i anàlisis pròpies de mercat a través del seu banquer de banca privada.
   


Aquesta proposta de valor incorpora productes i serveis que poden no estar disponibles a totes les unitats o jurisdiccions. Consulteu-ne la disponibilitat amb el vostre banquer.
1. Si sou client de Santander Private Banking a qualsevol dels mercats en què operem, se us reconeixerà com a tal (subjecte a regulacions, lleis i polítiques locals aplicables) en qualsevol banc del Grup que tingui disponible el segment de Banca Privada quan obriu un compte, independentment dels requisits locals.
2. La disponibilitat de targetes de crèdit i opcions de finançament estan subjectes a totes les polítiques, lleis i regulacions locals aplicables. Poseu-vos en contacte amb el vostre banquer per conèixer els serveis disponibles.
3. Transferències realitzades a través del vostre banquer de banca privada.