Assegurances d'inversió

  • Assegurances d'inversió

Santander Private Banking posa a la seva disposició una gamma innovadora d'assegurances d'inversió entre les quals podrà triar segons el tipus d'actiu en què vulgui invertir:

  • Santander PB Activa Renda Fixa, una assegurança de vida a través de la qual invertirà en bons i obligacions buscant un objectiu clar: preservar capital i incrementar el valor real de la inversió ajustant-se al risc de renda fixa assumit.

  • Santander PB Activa Renda Variable té una vocació fonamentalment de renda variable, amb dos objectius clars: la preservació del capital i el control exhaustiu del risc.

  • El Pla d'Estalvi Santander SIALP és una assegurança amb la qual podràs estalviar de forma fàcil, còmoda, rendible i amb avantatges fiscals,* informa-te'n aquí.


Si vol més informació o contractar aquest producte:

Contacti amb nosaltres

*Els avantatges fiscals a què es fa referència sempre dependran de la situació personal del prenedor

Assegurança mitjançada per Santander Mediación Operador de Banca-Seguros Vinculado, SA, CIF A28360311, a través de la seva xarxa de distribució Banco Santander, SA. Operador inscrit al Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb núm. OV-0042. Responsabilitat civil i capacitat financera cobertes segons la legislació vigent. Companyia asseguradora: Santander Seguros y Reaseguros Compañía Aseguradora, SA.