Santander PB gestiona

Santander PB gestiona

  • Serveis

Les condicions dels mercats són canviants, i només estant-ne pendent es poden prendre les decisions per aprofitar les oportunitats que puguin sorgir.

Per això posem a la seva disposició el nostre Servei de Gestió de Carteres, mitjançant el qual els nostres equips d'especialistes prendran les decisions d'inversió per vostè, amb els objectius següents:

  • Incrementar el valor real de les seves inversions a mitjà termini, tenint present en cada moment la seva aversió al risc.

  • Maximitzar la rendibilitat des d'un punt de vista fiscal, seleccionant l'estructura legal i els vehicles d'inversió que fiscalment l'afavoreixin.


Entre els nostres serveis de gestió destaquem:

  • Innova Santander PB: en funció de la situació del mercat i dels seus objectius personals, els nostres experts trien cada dia la combinació de fons més adequada per a vostè, con per tal que els seus diners estiguin invertits en el tipus d'actiu, al mercat geogràfici i en el moment més oportú per als seus interessos.

  • Santander PB Activa: és un producte innovador i únic al mercat, que té l'estructura d'una assegurança de vida i que permet de gestionar diferents tipus d'actius. Trobi el que s'ajusti millor al seu interessos: Santander PB Activa Renta Fija, Santander PB Activa RV Trading o Santander PB Activa RV España.

Entitat comercialitzadora: SANTANDER PRIVATE BANKING GESTIÓN SA, SGIIC; Entitat gestora: Banco Santander, SA.; Entitat custòdia: Banco Santander, SA.

Si vol més informació o contractar aquest servei:
 

Contacti amb nosaltres