Estalvi i inversió

Dipòsits Santander PB

Depósitos Santander PB

A Santander Private Banking posem a la seva disposició la nostra gamma de dipòsits a termini fix amb avantatges exclusius per ser client de Banca Privada.

Saber-ne més

Fons d'inversió Santander PB

Fondos de Inversión

Posem a la seva disposició la possibilitat de contractar més de 18.000 fons d'inversió, tant nacionals com estrangers, de més de 350 gestores.

Saber-ne més

Plans de pensions

Planes de pensiones

Santander Private Banking li ofereix la possibilitat d'invertir en una àmplia gamma de plans de pensions amb diferent tipologia d'inversió, la qual cosa li permetrà de triar el pla més adequat a les seves necessitats i preferències.

Saber-ne més

Renda variable

Tot el que necessiteu en el moment en què ho necessiteu

A Santander Private Banking som conscients de la importància de la rapidesa i de disposar de la informació necessària per operar en renda variable. Per això posem a la seva disposició:

Saber-ne més

Renda fixa

Renta fija

A Santander Private Banking tenim equips d'assessorament que analitzen la situació del mercat i recomanen activament les emissions de renda fixa que més convenen als clients en funció del seu perfil de risc, concentració d'actiu, etc.

Saber-ne més

Assegurances d'inversió

Seguros de inversión

Santander Private Banking posa a la seva disposició una gamma innovadora d'assegurances d'inversió entre les quals podrà triar segons el tipus d'actiu en què vulgui invertir.

Saber-ne més

Pla d'Estalvi Infantil assegurat

Pla d'Estalvi Protegit

Amb el Pla d'Estalvi Infantil assegurat, Santander Assegurances vol facilitar-li l'hàbit d'estalvi de forma flexible perquè pugui oferir als seus fills/néts les millors oportunitats en el futur, sense preocupar-se per eventualitats imprevistes.

Saber-ne més

Productes referenciats Santander PB

Productos referenciados

Els productes referenciats a qualsevol dels vehicles possibles (notes, passius, fons...) ofereixen a l'inversor una alternativa que podria considerar-se híbrida entre la renda fixa i la renda variable, permetent-li, per exemple, d'estar exposat a renda variable amb protecció parcial del seu principal.

Saber-ne més

Gestión de carteras

Gestión de carteras

Ideal per als clients que volen que sigui un expert que prengui les decisions relatives a la seva inversió, tenint en compte els seus objectius i el seu perfil de risc.

Saber-ne més

Sicavs

Sicavs

Són vehicles financers que ofereixen flexibilitat en la inversió i un règim fiscal beneficiós, permetent una gran llibertat d'inversió.

Saber-ne més