Santander

Avantatges de les targetes de dèbit

Coneix els beneficis de les targetes de dèbit

  • Avantatges

Amb la targeta de dèbit podràs retirar efectiu a dèbit sense comissió a qualsevol dels 7.000 caixers automàtics Santander a Espanya i 30.000 al món. A més:

Càrrec automàtic: Paga amb la teva targeta de dèbit Santander i totes les despeses es carregaran immediatament i sense interessos al teu compte corrent.

Càrrec immediat:

Paga amb la teva targeta de dèbit Santander i totes les despeses es carregaran immediatament i sense interessos al teu compte corrent.

Pagament mòbil: Fes servir el mòbil per pagar sense contacte a comerços a través de l'aplicació Santander Wallet, Apple Pay, Samsung Pay o Fitbit Pay.

Pagament mòbil:

Fes servir el mòbil per pagar sense contacte a comerços a través de l'aplicació Santander Wallet, Apple Pay, Samsung Pay, Garmin Pay o Fitbit Pay.

Seguretat: ? Compta amb el servei d'alertes SMS per a compres per import igual o superior a 50 ?.

Seguretat:

  • Compta amb el servei d'alertes SMS per a compres per import igual o superior a 50€. 
  • Gaudeix del servei de comerç electrònic segur (CES) que autoritza les teves compres en línia a través d'un codi enviat al telèfon mòbil que tinguis associat a la targeta.
  • Disposes a més d'una Assegurança d'Accidents sense cost addicional amb la majoria de les targetes de dèbit, concertat amb Santander Assegurances i Reassegurances, companyia asseguradora. S.A. Segons condicions de la pòlissa.

Consulta aquí les cobertures d'assegurances segons la modalitat de targeta.

Aplicació mòbil: Gaudeix de l'aplicació Santander Wallet amb la qual podràs activar la teva targeta; pagar amb el mòbil; consultar el PIN, les teves despeses i els teus límits disponibles; transferir diners de la targeta al teu compte; ajornar pagaments

Aplicació mòbil:

Gaudeix de l'aplicació Santander Wallet amb la qual podràs activar la teva targeta; pagar amb el mòbil; consultar el PIN, les teves despeses i els teus límits disponibles; transferir diners de la targeta al teu compte; ajornar pagaments; encendre i apagar les targetes temporalment i, fins i tot, bloquejar la targeta en cas de pèrdua o robatori.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram