Santander

Targeta Santander PRIME

Targeta Santander Prime

 • Què és i què m'ofereix?

Un món d'avantatges per a tu que valores la seguretat, l'exclusivitat i l'estalvi més que ningú.

 

Santander PRIME Protect

Amb la targeta Santander PRIME accedeixes a un paquet amb serveis exclusius dirigits a proporcionar-te una seguretat total i reforçada en les operacions:

 • Seguretat en tots els pagaments.
 • Gestió immediata davant de possibles fraus.
 • Sistema d'alerta preventiva en operacions sospitoses.
 • Servei d'esborrament de l'empremta digital i assistència legal en incidències en línia, inclosos a Sempre Amb Tu.2
     
 

Estalvia en les teves compres

Gràcies a la targeta PRIME podràs aconseguir bonificacions1 de fins a 10 € bruts al mes per les compres que facis mitjançant Pagament Mòbil i en línia:

 • 1% en supermercats i restaurants.
 • 2% en determinats grans magatzems.
 • 3% en gasolina i transport de viatgers (se n'exclouen línies aèries). 
     
 

Sempre amb tu

Sempre Amb Tu2 és un servei exclusiu que et fa la vida diària més fàcil: gestions del dia a dia, conserge per a reserves a restaurants, servei "manetes" per a petites reparacions de la llar, reserva d'entrades o assistència a domicili. Per gaudir d'aquests avantatges només has d'entrar a l'aplicació Santander i donar-t'hi d'alta des de la secció de targetes. Aquest servei és prestat per Alares.

Consulta a www.scontigo.es tots els serveis i les bonificacions que inclou el servei Siempre Contigo.

     
 

Flexibilitat de pagament

Paga les teves compres amb total flexibilitat i segons les teves necessitats, tant si ho vols fer a final de mes sense cap cost addicional com en diferents terminis. Tipus d'interès nominal anual: 8% ( TAE 18,81%).3

 • Fraccionar compra4: et permet pagar en quotes una compra sense necessitat de canviar la forma de pagament de la tarjeta.
 • Efectiu a l'instant5: si tens un imprevist i necessites efectiu de forma immediata pots traspassar diners de la targeta al teu compte i tornar-los al mes següent o en quotes.
     
 

Beneficis exclusius:

 • Sense comissió per compres en moneda diferent de l'euro.
 • Assegurança d'accidents6 de fins a 300.506,05 € sense cost addicional.
 • Servei d'alertes SMS gratuït per a compres i disposicions en efectiu per import igual o superior a 50 €.
 • Servei de Comerç Electrònic Segur (CES) per a compres en línia mitjançant un codi OTP que t'enviarem al telèfon mòbil que tinguis associat a la targeta.
 • Pagament Mòbil des del teu telèfon intel·ligent.
 • Aplicació Santander: amb les funcionalitats principals del teu banc (activar targeta, ajornar compres, enviar o rebre diners a través de Bizum, apagar o encendre la targeta temporalment, consultar PIN, transferir diners de la targeta al compte de manera immediata, consultar les despeses i el límit disponible...).
     
 

Comissions

 • Comissió d'emissió i manteniment de la targeta principal/addicional: 6 €/mes.

 

Si ja estàs pagant la comissió de 3 €/mes de la targeta Dia a Dia o la comissió de 9 € trimestrals de la targeta Classic, la comissió d'emissió i manteniment de la targeta Santander Prime serà de 3 €/mes addicionals.

 

Concessió de la targeta subjecta a l'aprovació prèvia del Banc. Aquesta targeta permet el pagament ajornat. Recorda que has de fer servir la targeta de crèdit de forma responsable. L'ús abusiu de finançament implica un risc de sobreendeutament amb conseqüències a llarg termini que poden afectar la teva planificació financera.


1. El càlcul de la bonificació es realitzarà el dia 20 de cada mes, i la liquidació s'efectuarà al compte associat a la targeta el dia 1 del mes següent (en el cas de clients amb Compte 1|2|3, Dia a Dia o Clàssic, la bonificació es realitzarà el dia 10). Només es bonificaran les operacions de compra realitzades al territori nacional. L'import màxim mensual de bonificació serà de 10 €/mes bruts per contracte. Aquesta bonificació té la consideració fiscal de rendiment del capital mobiliari. El Banc practicarà les retencions a què estigui obligat d'acord amb la normativa vigent.

2. Consulta aquí (PDF - 722,5 KB) totes les condicions dels serveis i les bonificacions oferts per Banco Santander, SA i com donar-te d'alta amb Alares en el servei Sempre Amb Tu. Aquest servei és prestat per Alares (Alares Social, SA, CIF A85760189, Paseo de la Castellana 126, 28046 Madrid).

3. TIN: 8%. TAE: 18,81%, calculada considerant un import disposat de 1.500 € i la comissió d'emissió o manteniment de 6 €/mes. Import total degut: 1.637,76 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 130,48 € a les quals caldrà sumar la comissió d'emissió o manteniment esmentada de 6 euros mensuals.
A més, es cobraran les comissions de la targeta, si escau, associades a les operacions realitzades.

4. Servei de Fraccionar Compra: l'import mínim de compra a finançar és de 60 € i dos mesos de termini. Consulta les condicions, el tipus d'interès i les comissions, si escau, a la teva oficina, a la fitxa del producte o a la pàgina de Fraccionar Compra.

5. L'import mínim a traspassar és de 300 € amb una comissió del 3% sobre l'import del saldo traspassat. Consulta les condicions, el tipus d'interès i les comissions, si escau, a la teva oficina, a la fitxa del producte o a la pàgina d'Efectiu a l'instant.

6. Assegurança mitjançada per Santander Intermediación, Correduría de Seguros, SA, CIF A28172542. Inscrita al Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb el núm. J-989. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera, segons la legislació vigent. Consulta aquí (PDF 131,38 KB) les condicions i cobertures.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram