Santander

Targeta Santander PRIME

Targeta Santander Prime

 • Què és i què m'ofereix?

Si valores la seguretat, l'estalvi i l'exclusivitat, aquesta és la teva targeta. Et mereixes PRIME!

 

Santander PRIME Protect*

Un nou servei integral que inclou un paquet de serveis destinats a reforçar la seguretat en cadascun dels teus pagaments.

 • Fem nostre el teu problema: servei millorat i gestió immediata davant d'incidències de frau.
 • Estem alerta: sistema d'alertes preventives d'operacions sospitoses o frau.
 • Servei d'esborrament de l'empremta digital i assistència legal orientada a incidències en línia, serveis inclosos a Sempre Amb Tu.
     
 

Estalvi*

Estalvia amb la teva targeta de crèdit Santander PRIME, amb la qual podràs aconseguir fins a 10 € bruts/mes de bonificació1 per les compres realitzades amb per les compres realitzades amb Pagament Mòbil i en línia:

 • 1% en supermercats i restaurants.
 • 2% en determinats grans magatzems.
 • 3% en estacions de servei i transport de viatgers (se n'exclouen línies aèries). 
     
 

Sempre amb tu*

Un servei exclusiu que que et fa la vida més fàcil per a petites i grans gestions del dia a dia.  Concierge per a reserves a restaurants, compres d'entrades, assistència a domicili, "manetes" per a petites reparacions de la llar, etc. Servei prestat per Alares (Alares Social, SA, amb CIF A85760189 i domicili social a Paseo de la Castellana 126, 28046 Madrid). 

Entra, dins de l'aplicació Santander, a la secció de targetes i segueix les instruccions per donar-t'hi d'alta.

Consulta a www.scontigo.es tots els serveis i les bonificacions que inclou el servei Siempre Contigo.
  

* Consulta aquí - (PDF.482KB) totes les condicions dels serveis i les bonificacions oferts per Banco Santander, SA i com donar-te d'alta amb Alares en el servei Sempre Amb Tu.

     
 

I molts més avantatges:

 • Sense comissió per compres en moneda diferent de l'euro.
 • Servei gratuït d'alertes SMS per a compres i disposicions d'efectiu per import igual o superior a 50 €.
 • Servei de Comerç Electrònic Segur (CES) per autoritzar les teves compres en línia a través d'un codi OTP que t'enviarem al telèfon mòbil que tinguis associat a la targeta.
 • Assegurança d'accidents3 de fins a 300.506,05 € sense cost addicional. Consulta'n aquí - (PDF-131.38KB) les condicions i cobertures.
 • Posem a la teva disposició les principals formes de Pagament Mòbil perquè puguis pagar amb el mòbil sense haver de preocupar-te de la marca del teu dispositiu.
 • A més, som on ens necessitis amb l'aplicació Santander, amb la qual podràs activar la teva targeta; consultar el PIN, les teves despeses i els límits disponibles; transferir diners de la targeta al teu compte de forma immediata; ajornar compres; apagar o encendre la targeta temporalment o enviar i rebre diners a través de Bizum.
     
 

Flexibilitat de pagament3

Podràs pagar les teves compres amb total flexibilitat i segons les teves necessitats, tant si ho vols fer a final de mes sense cap cost addicional com si vols finançar les teves compres. Interès nominal anual: 18% (TAE 29,72%)3.

 • Fraccionar compra3: pots pagar en quotes una compra sense necessitat de canviar la forma de pagament de la targeta.
 • Efectiu a l'instant3: si tens un imprevist i necessites efectiu de forma immediata pots traspassar diners de la targeta al teu compte i tornar-los al mes següent o en quotes.
     
 

Comissions

 • Comissió d'emissió i manteniment de la targeta principal/addicional: 6 €/mes.

 

Si tens algun dubte o vols més informació sobre la Targeta Santander PRIME, truca'ns al telèfon
915 123 123
i t'atendrem amb molt de gust.

 

Concessió de la targeta subjecta a l'aprovació prèvia del Banc. Aquesta targeta permet el pagament ajornat. Recorda que has de fer servir la targeta de crèdit de forma responsable. L'ús abusiu de finançament implica un risc de sobreendeutament amb conseqüències a llarg termini que poden afectar la teva planificació financera.
(1) El càlcul de la bonificació es realitzarà el dia 20 de cada mes, i la liquidació s'efectuarà al compte associat a la targeta el dia 1 del mes següent (en el cas de clients amb Compte 1|2|3, Dia a Dia o Clàssic, la bonificació es realitzarà el dia 10). Només es bonificaran les operacions de compra realitzades al territori nacional. L'import màxim mensual de bonificació serà de 10 €/mes bruts per contracte. Aquesta bonificació té la consideració fiscal de rendiment del capital mobiliari. El Banc practicarà les retencions a què estigui obligat d'acord amb la normativa vigent.
(2) Assegurança mitjançada per Santander Intermediación, Correduría de Seguros, SA, CIF A28172542. Inscrita al Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb el núm. J-989. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera, segons la legislació vigent.
(3) TIN: 18%. TAE: 29,72%, calculada considerant un import disposat de 1.500 € i la comissió d'emissió o manteniment de 6 €/mes. Import total degut: 1.722,24 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 137,52 €. A més, es cobraran les comissions de la targeta, si escau, associades a les operacions realitzades i les citades comissions d'emissió i manteniment. Servei Fraccionar compra: l'import mínim de compra a finançar és de 60 € i dos mesos de termini. Servei Efectiu a l'instant: l'import mínim a traspassar és de 300 € amb una comissió del 3% sobre l'import del saldo traspassat. Consulta la resta de les condicions al contracte.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram