Santander

Tarjeta Crédito Mundo 1l2l3

 • Avantatges
 • Tria com i quan pagar
 • Condicions

La targeta Món 1l2l3 és una targeta de crèdit exclusiva per als clients que contractin el Compte 1l2l3. Si el que vols és finançar les teves compres o simplement pagar a final de mes, aquesta és la teva targeta1.

Podràs ajornar les teves compres al 18% de tipus d'interès nominal anual. TAE: 24,57%2.

Tarjeta virtual gratuita

Utilitzar la teva targeta tant per al teu dia a dia com per a les teves grans compres. No tens un import màxim en les teves compres diàries, només el límit mensual.
 


 

Gaudeix de totes les targetes 1l2l3 per una comissió d'emissió i manteniment única de 3 €/mes3.
 


 

 

Amb Santander Wallet, podràs pagar amb el teu mòbil, activar la teva targeta, consultar el Pin, consultar les teves despeses i límit disponible, transferir diners de la targeta al teu compte, ajornar pagaments, bloquejar la teva targeta en cas de pèrdua o robatori. Descarrega't ja Santander Wallet.

Tarjeta para comprar por internet
 
A més podràs realitzar les teves compres amb més seguretat perquè compta amb:
 • El servei gratuït d'Alertes SMS per a compres i disposicions d'efectiu per import igual o superior a 50€.
 • El Servei de Comerç Electrònic Segur (CES) per a autoritzar les teves compres en línia a través d'un codi que t'enviem al telèfon mòbil que tinguis associat a la targeta.
 • Una assegurança d'accidents de fins a 120.000 € inclosa sense cost addicional i concertada amb Santander Seguros y Reaseguros, Compañía Aseguradora, SA. Segons les condicions de la pòlissa, que pots consultar a l'oficina més propera.

 

Contracta

 

(1) Concessió de la targeta subjecta a l'aprovació prèvia del Banc. (2) TAE: 24,57%, calculada considerant un import disposat de 1.500 € i la comissió d'emissió i manteniment única pel conjunt de targetes '1|2|3' de 3 € mensuals. Import total degut: 1.686,24 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 137,52 €. A més, es cobraran les comissions, si escau, associades a les operacions realitzades i l'esmentada comissió d'emissió i manteniment. (3) Comissió d'emissió i manteniment única pel conjunt de les targetes 1l2l3: 3 €/mes (36 €/any). En contractar el Compte 1l2l3 obtens la targeta Dèbit Or 1l2l3 i et beneficies del pagament d'una única comissió per emissió i manteniment del conjunt de les targetes 1l2l3 vinculades al teu Compte 1l2l3: Crèdit Món 1l2l3 i La Meva Altra 1l2l3, que podràs contractar en qualsevol moment.

Amb la targeta Món 1l2l3 podràs pagar totes les teves compres com més et convingui1, sense tràmits previs i segons les teves necessitats, tant si vols finançar les teves compres o pagar a final de mes.

 • Tria quant vols pagar cada mes des d'un pagament del 3% de l'import disposat (mínim 25 €). Tipus d'interès nominaI anual: 18%. TAE: 24,57%2.

 • A més, si tens un imprevist i necessites liquiditat, pots traspassar saldo (mínim 300 €) de la targeta al teu compte (Diners Directes3) i tornar-lo el mes següent o, si t'ho estimes més, pots ajornar el pagament.

 

Contracta

 

 

1. Concessió de la targeta subjecta a l'aprovació prèvia del Banc. 2. TAE: 24,57%, calculada considerant un import disposat de 1.500 € i la comissió d'emissió i manteniment única pel conjunt de targetes '1|2|3' de 3 € mensuals. Import total degut: 1.686,24 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 137,52 €. A més, es cobraran les comissions, si escau, associades a les operacions realitzades i l'esmentada comissió d'emissió i manteniment. 3. Consulta les condicions, el tipus d'interès i les comissions relatives a Diners Directes a la teva oficina o a la fitxa del producte.

La targeta Món 1l2l3 és una targeta de crèdit exclusiva per als clients que contractin el Compte 1l2l31. Les principals condicions2 són:

 • Tipus d'interès nominal anual aplicable al Pagament Ajornat: 18%. TAE: 24,57%, calculada considerant un import disposat de 1.500 € i la comissió d'emissió i manteniment única pel conjunt de targetes '1|2|3' de 3 € mensuals. Import total degut: 1.686,24 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 137,52 €. 

 • Comissió per traspàs entre compte targeta i compte bancari (Diners Directes): 3%.

 • Comissió per operacions en moneda estrangera diferent de l'euro. 0% (sense import mínim).
   

Contracta

 

1. Concessió de la targeta subjecta a l'aprovació prèvia del Banc. 2. Consulta la resta de condicions al document d'informació precontractual o a la teva oficina més propera.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram