Santander

Targeta Crèdit Món

Targetes de crèdit Món - Particulars Santander

La targeta Món és una targeta de crèdit. Si el que vols és finançar les teves compres o simplement pagar a final de mes, aquesta és la teva targeta1.

Podràs ajornar les teves compres al 18% de tipus d'interès nominal anual. 
TAE de 19,56%2.

Tarjeta virtual gratuita

Utilitzar la teva targeta tant per al teu dia a dia com per a les teves grans compres. No tens un import màxim en les teves compres diàries, només el límit mensual.
 


 

Sense comissió d'emissió ni manteniment.
 
Tarjeta para comprar por internet
 
A més podràs realitzar les teves compres amb més seguretat perquè compta amb:
  • El servei gratuït d'Alertes SMS per a compres i disposicions d'efectiu per import igual o superior a 50€.
  • El Servei de Comerç Electrònic Segur (CES) per a autoritzar les teves compres en línia a través d'un codi que t'enviem al telèfon mòbil que tinguis associat a la targeta.
  • Una assegurança d'accidents de fins a 120.000 € inclosa sense cost addicional i concertada amb Santander Seguros y Reaseguros, Compañía Aseguradora, SA. Segons les condicions de la pòlissa, que pots consultar a l'oficina més propera.3

 

Si tens algun dubte o vols més informació sobre la Targeta Crèdit Món, truca'ns al telèfon
915 123 123
i t'atendrem amb molt de gust.

 

Aquesta targeta permet el pagament ajornat. Recorda que has de fer servir la targeta de crèdit de forma responsable. L'ús abusiu de finançament implica un risc de sobreendeutament amb conseqüències a llarg termini que poden afectar la teva planificació financera.

(1) Concessió de la targeta subjecta a l'aprovació prèvia del Banc.
(2) TIN de 18%. TAE de 19,56%, calculada sobre el supòsit que s'ha disposat d'un import de 1.500 euros a tornar en dotze quotes mensuals iguals durant el període d'un any de 137,52 euros Import total degut 1.650,24 euros. A més, es cobraran les comissions, si escau, associades a les operacions realitzades.
(3)
Assegurança d'accidents mitjançada per Santander Intermediación Correduría de Seguros, SA, inscrita al Registre Especial de Societats de Corredoria d'Assegurances amb la clau J-989. Responsabilitat civil i capacitat financera cobertes per la legislació vigent. Companyia asseguradora: Santander Seguros y Reaseguros, Compañía Aseguradora, SA.

¿Tens algun dubte? Truca'ns 915 123 123

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram