Santander

Targeta de crèdit La meva altra 1l2l3

 • Avantatges
 • Tria com y quan pagant
 • Condicions

La targeta La Meva Altra 1l2l3 és una targeta de crèdit exclusiva per als clients que contractin el Compte 1l2l31. Si el que vols és finançar les teves compres especials o les despeses extraordinàries amb total flexibilitat i agilitat, aquesta és la teva targeta1.

Si tens una targeta de crèdit La Meva Altra 1l2l3 podràs aconseguir fins a 10 €/mes de bonificacions2 per les teves compres habituals:

 • 1% a supermercats
 • 2% en gasolina
 • 3% en compres en línia i pagament móvil

Del 10/07/2018 al 31/12/2018 el percentatge de bonificació serà del 6% (abans, 3%) de les compres realitzades a comerços en línia i mitjançant pagament mòbil (Apple Pay, Samsung Pay, FitBit Pay i Santander Wallet).
 

Tu decideixes quant i com pagues: escull l'import que vulguis, entre 50 € i 600 €, i finança'l al 12 % d'interès nominal anual (TAE 17,51 %)3. Consulta les condicions del contracte.

Tarjeta virtual gratuita

Gaudeix de totes les targetes 1l2l3 per una comissió d'emissió i renovació única de 3 €/mes4.


 

 

Podràs retirar efectiu sense cost a qualsevol dels 5.000 caixers Santander.

 

I si tens un imprevist i necessites liquiditat, pots traspassar el saldo del límit de la teva targeta al teu compte sense cap cost (Diners Directes).


 


 

Amb Santander Wallet, podràs pagar amb el teu mòbil, activar la teva targeta, consultar el Pin, consultar les teves despeses i límit disponible, transferir diners de la targeta al teu compte, ajornar pagaments, bloquejar la teva targeta en cas de pèrdua o robatori. Descarrega't ja Santander Wallet.

Tarjeta para comprar por internet
 

A més podràs realitzar les teves compres amb més seguretat perquè compta amb:

 • El servei gratuït d'Alertes SMS per a compres i disposicions d'efectiu per import igual o superior a 50€.

 • El Servei de Comerç Electrònic Segur (CES) per a autoritzar les teves compres en línia a través d'un codi que t'enviem al telèfon mòbil que tinguis associat a la targeta.

 • Una assegurança d'accidents de fins a 120.000 € inclosa sense cost addicional i concertada amb Santander Seguros y Reaseguros, Compañía Aseguradora, SA. Segons les condicions de la pòlissa, que pots consultar a l'oficina més propera.

 

Contracta

 

1. Concessió de la targeta subjecta a aprovació prèvia del Banc. 2 Complint les condicions del Compte 1l2l3. El càlcul de la bonificació es realitzarà el dia 20 de cada mes, i la liquidació s'efectuarà al Compte 1l2l3 el dia 10 del mes següent. Només es bonificaran les operacions de compra realitzades al territori nacional. L'import màxim mensual de bonificació serà de 10 euros/mes per contracte de compte. Si la quota fixa mensual de la targeta La Meva Altra 1l2l3 és igual o superior al 80% del saldo disposat amb la targeta en la data de tancament de cada període de liquidació (descomptades fins a la data de càrrec de la quota mensual de la targeta les devolucions de compres i la cancel·lació anticipada del saldo a compte), no es tindrà dret a cap bonificació. Aquesta bonificació té la consideració fiscal de rendiment del capital mobiliari. El Banc practicarà les retencions a què estigui obligat d'acord amb la normativa vigent. 3.TIN: 12% anual.TAE: 17,51%, calculada considerant un import disposat de 1.500 € i la quota d'emissió i renovació única pel conjunt de targetes '1l2l3' de 3 € mensuals. Import total degut: 1.635,28 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 133,27 €. A més, es cobraran les comissions, si escau, associades a les operacions realitzades i l'esmentada quota d'emissió i renovació. 4. Comissió d'emissió i renovació única pel conjunt de les targetes 1l2l3: 3 €/mes (36 €/any). En contractar el Compte 1l2l3 obtens la targeta Dèbit Or 1l2l3 i et beneficies del pagament d'una única comissió per emissió i renovació del conjunt de les targetes 1l2l3 vinculades al teu Compte 1l2l3: Crèdit Món 1l2l3 i La Meva Altra 1l2l3, que podràs contractar en qualsevol moment.

Amb la targeta La Meva Altra 1|2|3 podràs pagar les teves compres com més et convingui1, sense tràmits previs i segons les teves necessitats de finançament.

 • Decideix quant vols pagar triant una quota fixa mensual d'entre 50 i 600 €. Tipus d'interès nominaI anual 12%. TAE 17,51%2.

 • A més, si tens un imprevist i necessites liquiditat, pots traspassar saldo sense comissions (mínim 300 €) de la targeta al teu compte (Diners Directes3) i tornar-lo el mes següent o, si t'ho estimes més, pots ajornar el pagament.

Contracta

 

1. Concessió de la targeta subjecta a aprovació prèvia del Banc. 2. TAE: 17,51%, calculada considerant un import disposat de 1.500 € i la quota d'emissió i renovació única pel conjunt de targetes '1|2|3' de 3 € mensuals. Import total degut: 1.635,28 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 133,27 €. A més, es cobraran les comissions, si escau, associades a les operacions realitzades i l'esmentada quota d'emissió i renovació. 3. Consulta les condicions, el tipus d'interès i les comissions relatives a Diners Directes a la teva oficina o a la fitxa del producte.

La targeta La Meva Altra 1l2l3 és una targeta de crèdit exclusiva per als clients que contractin el Compte 1l2l31. Les principals condicions3 per a La Meva Altra 1l2l3 són:

 • Tipus d'interès nominal anual aplicable al Pagament Ajornat: 12%. TAE 17,51%2, calculada considerant un import disposat de 1.500 € i la quota d'emissió i renovació única pel conjunt de targetes '1|2|3' de 3 € mensuals. Import total degut: 1.635,28 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 133,27€.

 •  Comissió traspàs entre compte targeta i compte bancari (Diners Directes): Sense comissió.

 • Comissió per operacions en moneda estrangera diferent de l'euro. 3% (sense import mínim).
   

Contracta

 

1. Concessió de la targeta subjecta a l'aprovació prèvia del Banc. 2. TAE: 17,51%, calculada considerant un import disposat de 1.500 € i la quota d'emissió i renovació única pel conjunt de targetes '1|2|3' de 3 € mensuals. Import total degut: 1.635,28 €, a tornar en dotze quotes mensuals de 133,27 €. A més, es cobraran les comissions, si escau, associades a les operacions realitzades i l'esmentada quota d'emissió i renovació..

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Compte oficial de Banco Santander Espanya a Google+
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube